Ε. Παπαρίζου: Με ποιους διασκέδασε χθες το βράδυ; Δες φωτογραφίες

Βραδιά “Dancing” φαίνεται πως έγινε χθες σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια έφθασε στη μουσική σκηνή που τραγουδούν οι “Μέλισσες” κρατώντας αγκαζέ τον Γιάννη Λάτσιο. Εκεί οι δυο τους συνάντησαν την Τζένη Μπαλατσινού και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και ένα leopar καλσόν η Έλενα έκλεψε την παράσταση και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Ενώ, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Ακόμη, στην παρέα τους λίγο αργότερα ήρθε και ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Ο Αντώνης που συνδέεται με μια δυνατή φιλία με την Έλενα (οι δυο τους τραγουδούσαν και πέρσι στο ίδιο νυχτερινό κέντρο) έκατσε στο τραπέζι τους και δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα και να τους πειράζει όλους. Ενώ, όταν ο Χρήστος από τις “Μέλισσες” βρέθηκε κοντά τους, ο Αντώνης δεν αρνήθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει κι εκείνος.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More