Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά τους!

Baby boom είχαμε αυτό το χρόνο στην ελληνική showbiz και πολλές από τις Ελληνίδες star που έγιναν μανούλες, πέρασαν χθες τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τα αγγελούδια τους.
Χαρούμενες και χαμογελαστές οι αγαπημένες σου celebrities πήραν στην αγκαλιά τα μωράκια τους και ένιωσαν λίγη από τη μαγεία των γιορτών. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι, άλλωστε, γι’ αυτές πολύ ξεχωριστά αφού αυτή τη χρονιά πήραν το πιο ουσιαστικό δώρο.
Πάμε να δούμε ποιες είναι οι διάσημες που γιόρτασαν χθες μαζί με τα παιδάκια τους…

Ράνια Θρασκια

Πρώτη στη λίστα είναι η γλυκιά παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι, παραμονή Χριστουγέννων. Η Ράνια Θρασκία και ο σύζυγός της, Ανδρέας Φωτόπουλος, μπορεί να πέρασαν τα Χριστούγεννα μέσα στο μαιευτήριο, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ζήσουν τη μαγεία τους.

Πέγκυ Ζήνα
Τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με την κορούλα της πέρασε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που έφερε τον Οκτώβριο στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Η κορούλα της, που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα και θα έχει νονό τον κουμπάρο τους Ηλία Ψινάκη, έχει κλέψει σίγουρα την παράσταση στο σπίτι και έχει ξετρελάνει τόσο την Πέγκυ, όσο και τον μπαμπά της Γιώργο Λύρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, άλλωστε, όταν είχε βγει από το μαιευτήριο “ΡΕΑ” δεν σταματούσε να χαμογελά και να λέει πόσο ευλογημένη ένιωθε που έγινε μητέρα.

Κάτια Ζυγούλη
Με τον γιο τους και την μικρή Αναστασία έκαναν Χριστούγεννα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το γνωστό ζευγάρι πέρασε τις πρώτες γιορτές με τον μπόμπιρα στο σπίτι σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα. Το αγοράκι τους είναι μόλις δυο μηνών και τους έχει κάνει πολύ ευτυχισμένους.

Βέβαια, οι δυο τους προσπαθούν να αφιερώνουν και όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στην Αναστασία που είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Έτσι, λοιπόν, τα πρώτα Χριστούγεννα τα πέρασαν με πολλές χαρούμενες παιδικές φωνές και τραγουδάκια, οικογενειακά στο σπίτι τους.
Φαίη Σκορδά
Η φετινή χρονιά σίγουρα είναι η χρονιά της. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που έχει το “Πρωινό mou” είχε κι έναν ακόμη λόγο για να χαμογελά. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον μικρό Γιαννάκη της.
Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε λίγο πριν το Πάσχα και το σπίτι της μετατράπηκε σε μια τεράστια παιδική χαρά, αφού δεν ήταν λίγοι που έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα για το μωράκι σε εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και να τους φέρουν πολλά παιχνίδια για το μικρό τους πρίγκιπα.

Όσο για τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό, η Φαίη και ο Γιώργος τα πέρασαν στο Κιλκίς στα Άνω Πορόια μαζί με τους γονείς της παρουσιάστριας.
Κατερίνα Καραβάτου
Με την μπέμπα της έκανε γιορτές στο σπίτι και η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια που γέννησε το Σεπτέμβρη με καισαρική τομή ένα πανέμορφο κοριτσάκι, είναι μια πολύ προστατευτική μανούλα. Στο πλευρό της είναι πάντα ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, που δηλώνει πανευτυχής με τις δυο γυναίκες της ζωής του. Οι τρεις τους πέρασαν τα Χριστούγεννα οικογενειακά μαζί με τους γονείς της Κατερίνας που κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, οι δυο τους πέρασαν και τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι, αφού λίγο πριν τη γέννηση της μικρής έκαναν πολιτικό γάμο και αναμένεται να κάνουν και το θρησκευτικό.
Δέσποινα Καμπούρη
Ιδιαίτερα ήταν τα φετινά Χριστούγεννα και για την Δέσποινα Καμπούρη. Μπορεί η γνωστή παρουσιάστρια να περνά κάποιες δυσκολίες στη σχέση της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, αλλά υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα αγκαλιά με την κορούλα της Έλενα.

Η Δέσποινα έφερε στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα τον Αύγουστο και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια μοιράζεται συχνά στο twitter της, τις ανησυχίες που έχει ως νέα μανούλα και ανεβάζει όμορφες στιγμές που περνά με την μικρή.
Νίνα Λοτσάρη
Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της βρίσκεται η Νίνα Λοτσάρη που πριν ένα μήνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκορδάλης πέρασαν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων μαζί με τις δυο τους κόρες.

Η μικρή που θα πάρει το όνομα Ερωφίλη έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ η 6χρονη Νεφέλη-Δέσποινα περιμένει ανυπόμονα να μεγαλώσει η αδελφούλα της για να αρχίσουν τα παιχνίδια.
Φωτεινή Τσακίρη
Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά και για την Φωτεινή Τσακίρη. Η γνωστή ηθοποιός μετά από 14 ώρες τοκετού έφερε στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα, κάνοντας τρισευτυχισμένο τον σύζυγό της Τάσο Γουσέτη. Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία, όταν πήραν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους και περίμεναν με μεγάλη προσμονή να περάσουν τις πρώτες οικογενειακές γιορτές τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με το τριών μηνών παιδάκι τους και δήλωσαν πως νιώθουν την απόλυτη ευτυχία, ενώ κάνουν σχέδια για το θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της μικρής που θα γίνουν μαζί το καλοκαίρι.
Σοφία Φαραζή
Χριστούγεννα με την κορούλα της και τον σύζυγό της Νάσο Μαρατσώλα έκανε η Σοφία Φαραζή. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε τον Μάιο ένα πανέμορφο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι τρεις τους πέρασαν οικογενειακά τα πρώτα του Χριστούγεννα και φαίνεται πως το διασκέδασαν πολύ.

Η Σοφία είναι πολύ ενθουσιασμένη με την μικρή και σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε: “Με τον ερχομό του παιδιού δεν συγκρίνεται τίποτα. Δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά μια μάνα δε συγκρίνει αυτό που νιώθει, που είναι παραπάνω από αγάπη για το παιδί της. Για να μεγαλώσω το παιδί μου μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Δε σημαίνει ότι αν δεν βρω δουλειά ως ηθοποιός θα κάτσω στο σπίτι…”
Σάντυ Κουτσοσταμάτη
Η μόλις 2 μηνών κορούλα της ήταν η πρωταγωνίστρια των φετινών Χριστουγέννων για την Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Η γνωστή ψυχολόγος και ο σύζυγός της Δημήτρης Εμμανουηλίδης χάρηκαν πολύ τις φετινές γιορτές και είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την μικρούλα που τους έχει μαγέψει.

Δήμητρα Ρουμπέση
Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα πέρασε φέτος η Δήμητρα Ρουμπέση με τον σύντροφό της Γιάννη Λιβέρη και τον 7 μηνών γιο τους. Η πρώην σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα και την απόλυτη ευτυχία μέσα στην οικογένειά της.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί με το μωράκι του τα πρώτα Χριστούγεννα και ήταν πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Εμείς τους ευχόμαστε να περάσουν πολλά όμορφα Χριστούγεννα με τα παιδιά τους!

Read More

And More