Διάσημες Ελληνίδες έκαναν πρόβα νυφικού: Tους πάει και αναμένουμε τους γάμους τους!

Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής της που είναι ο γάμος της. Άλλες σκέφτονται από μικρές τον εαυτό τους με τούλια και μακριά πέπλα, άλλες αποκτούν αυτό το όνειρο στην πορεία της ζωής τους και άλλες απλά το απολαμβάνουν όταν τους έρχεται. Για καθεμιά είναι σίγουρα όμως μία αξέχαστη στιγμή και φροντίζουν να τα ετοιμάσουν όλα έτσι ώστε να είναι… παραμυθένια!

Σαν όλες τις απλές γυναίκες σκέφτονται και οι αγαπημένες μας star, με την μόνη διαφορά ότι για εκείνες αυτές οι στιγμές είναι δημόσιες και αφορούν περισσότερο κόσμο. Ακόμα και ανθρώπους που δεν τις γνωρίζουν προσωπικά! Μάλιστα, πολλές επώνυμες Ελληνίδες έχουν κάνει ήδη πρόβα νυφικού χωρίς απαραίτητα να σχεδιάζουν άμεσα το γάμο τους αλλά εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να τις δούμε παντρεμένες. Γιατί; Γιατί το νυφικό τους πάει πολύ!

Το TLIFE διάλεξε 10 από τις αγαπημένες σου celebrities που φόρεσαν νυφικό για διαφορετικό λόγο από το να ανέβουν με αυτό τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Νάντια Μπουλέ, σε ρόλο μοντέλου, φόρεσε μερικά υπέροχα νυφικά για το περιοδικό “Πρόταση γάμου” της Κρήτης. Πώς ένιωσε φορώντας τα; “Είναι περίεργη η αίσθηση του να φοράς νυφικό. Σκέφτεσαι πόσες γυναίκες θα το φορέσουν όχι για μια φωτογράφιση, όπως εγώ, αλλά για μια σημαντική ημέρα της ζωής τους” δήλωσε η παρουσιάστρια.

“Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ την δική μου πρόβα νυφικού. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα προκύπτουν την περίοδο που ετοιμάζεσαι να παντρευτείς. Όταν είσαι στη φάση της προετοιμασίας ενός γάμου και όχι νωρίτερα. Δεν γνωρίζω πολλές γυναίκες που μεγαλώνοντας έκαναν τέτοιες σκέψεις”, συνέχισε η Νάντια.

Μπορεί η ίδια να μην έχει μπει στη διαδικασία να σκέφτεται σοβαρά το να παντρευτεί αλλά εμάς μας αρέσει με νυφικό! Πολλοί πίστεψαν πως ίσως η παρουσιάστρια έκανε το μεγάλο βήμα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά τελικά οι δυο τους, ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα, χώρισαν. ϊσως η επόμενη σοβαρή σχέση της Νάντιας να είναι και η τυχερή!

Μια διαφορετική πρόβα νυφικού έκανε και η Αμαρυλλίς για το περιοδικό “InStyle”. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε ντυμένη νύφη και μίλησε για το γάμο και την οικογένεια. “Δεν με έχω φανταστεί καν με νυφικό. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ βιτρίνα με νυφικά στην ζωή μου. Η πρώτη φορά που είχα οποιαδήποτε σχετική επαφή ήταν τώρα. Πραγματική πρόβα νυφικού!”, δήλωσε η Αμαρυλλίς.

Με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια και είναι ακόμη ερωτευμένη. Όσον αφορά όμως το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και το αν κάνει σχέδια γάμου, η ίδια απάντησε: “Κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το έχουμε συζητήσει και κάποια στιγμή θα έλθει, αλλά είναι και θέμα προγραμματισμού. Χρειάζεται μια προετοιμασία ο γάμος για την οποία πρέπει να βρεθεί χρόνος. Είναι πάντως κάτι που θέλουμε και οι δύο”.

Πιο αποφασισμένη η τραγουδίστρια παρόλο που ποτέ δεν είχε φανταστεί τον εαυτό της με νυφικό. Εμάς πάντως μας αρέσει και της ευχόμαστε να γίνει σύντομα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις celebrities που θέλουμε να δούμε οπωσδήποτε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Αντώνη Ρέμου. “Ο Ρέμος είναι πολύ ερωτευμένος! Θα τον παντρέψω εγώ”, είχε δηλώσει ο Ηλίας Ψινάκης στην απονομή των MAD Video Music Awards, έχοντας δίπλα του το ευτυχισμένο ζευγάρι. Λίγο αργότερα, έδωσε συνέχεια στο θέμα, καθώς έγραψε στο Twitter πως “είμαι πολύ χαρούμενος όχι επειδή έδωσα βραβείο στον “εθνικό” μας τραγουδιστή, αλλά επειδή θα τον παντρέψω!”

Ο Αντώνης και Υβόννη σύμφωνα με τους φίλους τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Άλλωστε ήδη μένουν μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Η Υβόννη ωστόσο σε δηλώσεις τις ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καθόλου χρόνο να σκεφτεί γι’ αυτό το πράγμα. Ωστόσο έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα που είναι η πρόβα νυφικού για τις ανάγκες της πασαρέλας. Κούκλα η νύφη! Τι λες όμως, θα το πάρει το κορίτσι ο Αντώνης;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει φορέσει πολλές φορές νυφικό είτε στην πασαρέλα είτε για κάποιο ρόλο. Ένας από αυτούς ήταν και αυτός της Σούλας στην ταινία “Σούλα έλα ξανά”. Πανέμορφη γενικά και ειδικότερα με το νυφικό! Εξάλλου η ηθοποιός είναι μία από τις επώνυμες Ελληνίδες για την οποία διαβάζουμε πολύ συχνά για “επικείμενο γάμο”.

Χρόνια κράτησε η κολώνια που την ήθελε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντώνη Ρέμο. Έπειτα ήρθε ο χωρισμός που μας χάλασε τα όνειρα και μετά ήρθε ο Μιχάλης για να τα ξαναζωντανέψει. Η Ζέτα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τα ζευγάρια που μας αρέσει να “παντρεύουμε”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town η Ζέτα αναφέρθηκε στο γάμο, την οικογένεια και τις προτεραιότητες στη ζωή της. “Αυτό που ζω τώρα είναι γάμος, δεν υπάρχει διαφορά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Στις προτεραιότητές μου, με την έννοια του προγραμματισμού, δεν υπάρχει ο γάμος. Άλλωστε, δεν πιστεύω πως αυτά τα θέματα προγραμματίζονται. Απλά έρχονται και σε βρίσκουν. Προσωπική ζωή, όμως, δεν σημαίνει γάμος. Πιστεύω πως σημαίνει σίγουρα ένα παιδί μετά από κάποια ηλικία, αλλά η προσωπική ζωή σημαίνει δέσμευση με τη θέλησή σου και αυτή είναι η ωραιότητά της, πέρα απ’ τα κανονιστικά χαρτιά ενός γάμου. Ζεις κάτι που θες και χρειάζεσαι χρόνο για να αναπτυχθεί αυτό, χρειάζεσαι χρόνο για να το προσέχεις από παντού, να του αφιερωθείς και να μη σου τραβάει την προσοχή κάτι άλλο”, συνέχισε.

Σε άλλη συνέντευξή της μιλώντας για τον αγαπημένο της ανέφερε: “Με τον Μιχάλη ένιωσα μια ασφάλεια είναι η αλήθεια. Όντως φοβόμουνα μια μακροχρόνια σχέση. Όλα αυτά όμως καταρρίπτονται, όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος. Αυτό αισθάνθηκα με τον Μιχάλη και είναι πολύ σημαντικό ο άνδρας που είναι δίπλα σου να σε κάνει να το νιώσεις αυτό. Προσωπικά, επειδή σε κάποια πράγματα είμαι παλαιών αρχών, χάρηκα διπλά που ο Μιχάλης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση αυτή. Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνει ο άνδρας και μου αρέσει που ο Μιχάλης ανέλαβε αυτή την ευθύνη. Θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις, χωρίς κανένα δισταγμό και φόβο. Το βρίσκω πολύ υπεύθυνο και ανδρικό. Ο Μιχάλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, όπως και εγώ άλλωστε. Στη συμβίωσή μας όμως, ξαφνικά τα δύσκολα αυτά συγκρούστηκαν και εξαφανίστηκαν. Δεν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση μας. Γίνονται όλα με φυσικό τρόπο”.

Αυτή η σχέση λοιπόν καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια στο γάμο αφού και ο Μιχάλης δεν έχει σταματήσει να λέει ότι βρήκε στο πρόσωπο της Ζέτας την ιδανική σύντροφο και την γυναίκα που θα ήθελε να κάνει τα παιδιά του. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να μάθουμε την ημερομηνία!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Δήμητρα Ματσούκα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στου Παπάγου. Ένα πρωινό λίγο μετά τις 10. Φορούσε ένα υπέροχο νυφικό! Δεν ήταν όμως για τον πραγματικό της γάμο και δίπλα της δεν ήταν ο αγαπημένος της Φώτης Βαλλάτος.

Δίπλα στην νυφούλα Δήμητρα ήταν ο Μάξιμος Μουμούρης για τις ανάγκες ενός επεισοδίου στις ”Κούκλες”. “Υπάρχουν γυναίκες που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες από πολύ μικρές. Εγώ δεν ανήκω σε αυτές, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της συνεχίζοντας για το ενδεχόμενο ενός γάμου: “Εδώ δεν περνάει από το μυαλό μου το παιδί, θα περνάει ο γάμος;”

Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση αυτό για την ηθοποιό. Την έχουμε όμως συνηθίσει σε μακροχρόνιες σχέσεις και επειδή τώρα που την είδαμε και νυφούλα μας αρέσει της ευχόμαστε να περάσει ο γάμος από το μυαλό της και να το κάνει σύντομα!

Αγαπημένο ζευγάρι, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη! Έχουν κάνει ήδη δύο παιδιά δημιουργώντας την ευτυχισμένη οικογένειά τους αλλά δεν έχουν παντρευτεί. “Δεν χρειαζόμαστε καμία τυπικότητα για να νιώσουμε μεταξύ μας πιο επίσημα ως ζευγάρι. Οι φήμες υπάρχουν πάντα, η αλήθεια όμως είναι δική μας, στη σχέση μας, στο σπίτι και στην οικογένειά μας”, απαντά ο Σάκης Ρουβάς και διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στα τέλη Ιουνίου.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ζευγάρι θέλουμε να το δούμε να παντρεύεται αλλά μάλλον οι δυό τους έχουν άλλα σχέδια για την ζωή τους. Μιλώντας στο περιοδικό “Down Town”, ο Σάκης ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στο γάμο. “Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ο γάμος είναι απαραίτητο συστατικό μιας σχέσης”. Και η Κάτια τι του είναι; “Η Κάτια είναι για μένα σύντροφος ζωής και έχουμε ήδη δημιουργήσει την οικογένειά μας”. Άρα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι περισσότερο!

H Kάτια απαντώντας για μία ακόμη φορά στις φήμες που την θέλουν να ντύνεται νυφούλα, είπε:”Έχετε τρελαθεί;” και συνέχισε λέγοντας “Είμαι παντρεμένη εδώ ” και με το χέρι της έδειξε την καρδιά της.

Η Κάτια όμως έχει κάνει ήδη πρόβα γάμου, για τις ανάγκες της δουλειάς της. Και με το νυφικό είναι κούκλα! Και δίπλα στον Σάκη μας αρέσει πολύ! Θα θέλαμε να την δούμε λοιπόν και σε αυτό το ρόλο στο πλευρό του αγαπημένου μας τραγουδιστή! Το μοντέλο, αν και βρίσκεται στο πλευρό του άνδρα που πολλές γυναίκες “σκάνε” να έχουν δίπλα τους, έχει την τύχη να απολαμβάνει την συμπάθεια όλων. Μήπως ο Σάκης απλά δεν έχει δει πόσο της πάει το νυφικό;

Αμετανόητη εργένισσα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την Μαρία Σολωμού. “Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές. Είμαι ταγμένη κατά του γάμου. Δεν παντρεύομαι. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Μάριο(Αθανασίου) ή τον Πάνο(Μουζουράκη).Όταν είσαι κατά του γάμου, δεν παντρεύεσαι με κανέναν, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ωστόσο, η τύχη της έκανε παιχνιδάκια αφού πρόσφατα βρέθηκε περιστοιχισμένη από πολλές γυναίκες με άσπρα νυφικά με μακριές ουρές που παραληρούν προκειμένου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Μαρία ήταν η αφηγήτρια που διηγούνταν τις ιστορίες των ζευγαριών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 “Μην το πεις στη νύφη”. Βέβαια, εκεί δεν φόρεσε νυφικό αλλά το έκανε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς “Ονειροπαγίδα”.

Αλήθεια, έχει υπάρξει στιγμή, έστω και ενθουσιασμού, που σκέφτηκες ότι θέλεις να παντρευτείς τον άντρα με τον οποίο είχες σχέση; “Δεν θα σου πω ψέματα. Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου. Ξέρεις όμως γιατί; Επειδή λειτουργώ με το συναίσθημα και μου αρέσει να τα βλέπω όλα ιδανικά. Ώσπου τελικά ξυπνάει η λογική. Και πολύ καλά έκανε που ξύπνησε! Για φαντάσου να ήμουν παντρεμένη!”.

Μάλλον η Μαρία έχει κατασταλάξει ότι δεν θέλει γάμο. Έχει ήδη κάνει ένα παιδάκι και είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη. Εμείς απλά να πούμε ότι μας αρέσει με νυφικό και θα έχουμε την περιέργεια να μάθουμε τι θα επέλεγε να φορέσει στον δικό της γάμο!

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι σχεδόν παντρεμένη! Με τον αγαπημένο της Δημήτρη Καμενίδη είναι 7 χρόνια μαζί και είναι αχώριστοι. Εκείνος την στήριξε σε πολλές δύσκολες στιγμές κι εκείνη τον λατρεύει και δεν μπορεί να φανταστεί το σπίτι και τη ζωή της χωρίς αυτόν’.

Μέσα στο καλοκαίρι η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τον επικείμενο γάμο τους: ”Θα γίνει με τον τρόπο που επέλεξε ο Δημήτρης και μου αρέσει πολύ η ιδέα του. Αποφασίσαμε να μην γίνει το καλοκαίρι, αλλά αργότερα εκτός συνόρων. Όποιος μας αγαπάει θα λάβει εγκαίρως το εισιτήριό του. (γέλια) Ο Δημήτρης έχει φροντίσει ο προορισμός να είναι όσο πιο μακρινός γίνεται. Εγώ, το μόνο που θα κάνω είναι να πάρω… εμένα και το φόρεμά μου. Ο Δημήτρης πιστεύει στα ζώδια και του είπε η Άση Μπήλιου, που την εμπιστεύεται, ν’ αφήσει το καλοκαίρι. Έτσι, έχουμε προετοιμαστεί για φθινόπωρο. Εκεί που θα πάμε είναι λίγο δύσκολο να είναι θρησκευτικός ο γάμος.”

Η Μαριάντα έχει κάνει πάντως ήδη άλλους δύο γάμους! Πώς πήρε την απόφαση και να παντρευτεί για τρίτη φορά; ”Είναι άκυρο να το θέλει ο Δημήτρης κι εγώ να του λέω: ”Έχω κάνει κι άλλο γάμο ή δεν το θέλω”. Είναι εγωιστικό, γιατί μιλάμε για ένα αξιοπρεπέστατο παιδί, αληθινό, με αρχές και δεν είναι σωστό από την πλευρά μου να τον αφήσω έτσι. Αυτή τη φορά, τα έχω αφήσει όλα πάνω του. Έχω περάσει πολύ δύσκολα και άσχημα στον δεύτερό μου γάμο, σε σημείο ν’ αρρωστήσω κι εγώ και η οικογένειά μου!”

Μπορεί να μην ξέρουμε που θα είναι ο γάμος τους αλλά ξέρουμε ότι μας αρέσει ντυμένη νυφούλα! Ελπίζουμε μόνο όταν γίνει να το μάθουμε εγκαίρως…

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας έχει απασχολήσει πολλές φορές με τα ερωτικά της. Πάνω που λέγαμε ότι “άραξα” και ήταν έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα με τον Ορέστη Τζιόβα, ο χωρισμός τους μας διέψευσε. Η Κατερίνα είναι και πάλι ερωτευμένη, στο πλευρό του Πέτρου Λαγούτη. Οι φήμες την θέλουν να σκέφτεται σοβαρά το γάμο. Εκείνη βέβαια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ!” είχε δηλώσει πως είναι κατά.

”Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Εμένα με ενδιαφέρει η συντροφικότητα στην ουσία της και όχι στους τύπους. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ να φορέσω το νυφικό… άλλωστε, έχω φορέσει τόσα πολλά νυφικά για ρόλους και φωτογραφήσεις. Ούτε όμως, ως μικρό κοριτσάκι δεν είχα το όνειρο του να φορέσω το δικό μου νυφικό και να πάω στην εκκλησία για να παντρευτώ.”

Για το ενδεχόμενο της μητρότητας, η ίδια δήλωσε τα εξής: “Ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονται νυφικά. Το να κάνω, όμως, ένα παιδί υπάρχει στα “θέλω” μου. Αυτό που επιζητώ είναι η συντροφικότητα, να είμαι με έναν άνθρωπο και να μοιράζομαι… Προς το παρόν, όμως, δεν νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα”.

Βέβαια, αυτά τα έλεγε πριν γνωρίσει τον Πέτρο. Τώρα μπορεί να άλλαξε άποψη. Εμείς όπως και να έχει θέλουμε να την δούμε νυφούλα δίπλα στον άνθρωπο που μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη.

Η Δούκισσα Νομικού έχει φορέσει πολλές φορές νυφικό για εξώφυλλα περιοδικών αλλά και για επιδείξεις μόδας. Σίγουρα η φυσική της ομορφιά την βοηθάει να λάμπει με ότι και να φορέσει. Ο έρωτας όμως την κάνει ακόμα πιο γλυκιά και όμορφη. Ο αγαπημένος της Χρήστος Χολίδης δήλωσε πρόσφατα πως είναι για εκείνον η ωραιότερη Ελληνίδα!

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου απαντώντας πως κανείς δεν ξέρει τι θα του φέρει το μέλλον. Το ζευγάρι είναι μαζί 7 μήνες και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

“Τίποτα δεν περίμενα, αλλά αυτή είναι η μαγεία στον έρωτα. Όλες μου τις σχέσεις τις παίρνω στα σοβαρά, γι’ αυτό είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Αυτό που ζω ούτε το περίμενα ούτε ήξερα ότι υπάρχει”, είχε δηλώσει η Δούκισσα σε συνέντευξή της στο “Εγώ”. “Και πάλι δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τα προσωπικά μου. Έχω αμηχανία, αλλά ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το αποφύγω. Δεν θα έλεγα ψέματα ούτε θα κορόιδευα τον κόσμο. Είμαι πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια στο πλευρό του και δεν θέλω να το κρύβω. Εξάλλου, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!”, συνέχισε.

Όσο για το αν της έχει κάνει πρόταση γάμου, ανέφερε: “Όχι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά σε αυτή την σχέση. Προσωπικά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχω ανάγκη να είμαι ερωτευμένη. Η σχέση μου με ηρεμεί και μου δίνει ώθηση στην δουλειά μου”.

Αν και η Δούκισσα απέφευγε μέχρι σήμερα να μιλάει για τα προσωπικά της και έχει δηλώσει πως ο μπαμπάς της θα γνωρίσει μόνο τον άντρα που θα παντρευτεί έχει κάνει την έκπληξη! Μιλάει ανοιχτά για τον Χρήστο. Λες να ετοιμάζεται και για γάμο; Πάντως δεν θα δυσκολευτεί στην επιλογή νυφικού γιατί όλα της πηγαίνουν!

Να ευχηθούμε λοιπόν μέσα στο 2012 να καταφέρουμε να δούμε νυφούλες όσες περισσότερες από τις αγαπημένες μας celebrities γίνεται!

Δες το album του TLIFE με περισσότερες φωτογραφίες τους με νυφικά…

Read More

And More