Που γιορτάζουν οι αγαπημένοι σου star την Πρωτοχρονιά! Οι ευχές τους στο TLIFE για το 2012!

Στην Αθήνα φαίνεται πως θα περάσουν τη φετινή Πρωτοχρονιά οι περισσότεροι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Οι εμφανίσεις στο θέατρο και τα νυχτερινά κέντρα θα έχουν την τιμητικοί τους και πολλοί θα βρεθούν μετά την αλλαγή του χρόνου στη σκηνή. Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς πάντως θα είναι αφιερωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειές τους.
Με αφορμή τη σημερινή μέρα το TLIFE μίλησε με τους διάσημους της ελληνικής showbiz και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες.
Διάβασε όλα όσα εύχονται για την Πρωτοχρονιά οι αγαπημένοι σου celebrities μόνο στο TLIFE.
Δέσποινα Βανδή


Στην Αθήνα θα γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια θα περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της, ενώ στην αλλαγή του χρόνου θα βρίσκεται στο Fever μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου.
Η ευχή της Δέσποινας στο TLIFE είναι: “Εύχομαι να συνεχίσετε τόσο καλά και την καινούργια χρονιά και όσο το δυνατόν με ευχάριστες ειδήσεις!”
Σάκης Ρουβάς


Στην Αθήνα θα περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά του. Ο γνωστός τραγουδιστής την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται στο “Αθηνών Αρένα” όπου τραγουδά με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα, αλλά το μεσημέρι θα γιορτάσει οικογενειακά.
Ποια είναι η ευχή του για τον καινούριο χρόνο; “Η ευχή μου είναι υγεία για όλο τον κόσμο”.
Τι δώρο περιμένει από τον Άγιο Βασίλη; “Πίστευα στον Άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρός και περίμενα δώρο. Έλεγα μάλιστα και τα κάλαντα, για να βγάλω χαρτζιλίκι. Τότε ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρουμε δώρο. Φέτος θα πει τα κάλαντα η Αναστασία”.
Δούκισσα Νομικού


Στην Αθήνα, εκτός απροόπτου, θα περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς η Δούκισσα Νομικού. “Τις γιορτές θα περάσω οικογενειακά στην Αθήνα εκτός αν προκύψει κάτι έκτακτο. Έχει έρθει και η γιαγιά μου από την Γερμανία, που έρχεται στις γιορτές και το καλοκαίρι και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα οικογενειακό Reunion.”, ανέφερε η Δούκισσα.
Η ευχής της για το νέο έτος: “Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους μας. Ας ελπίσουμε το 2012 να είναι καλύτερο από το 2011 ή τουλάχιστον να μην είναι χειρότερο. Μακάρι να έχουμε πολύ αγάπη, πάνω απ’ όλα την υγεία μας, την ευτυχία μας και τη δουλειά μας.”
Χρήστος Χολίδης


Οικογενειακές γιορτές θα κάνει με τα αγαπημένα του πρόσωπα και ο Χρήστος Χολίδης. “Αυτές τις ημέρες μου αρέσει να τις περνάω με την οικογένεια μου. Έτσι, θα φάμε όλοι μαζί και θα γιορτάσουμε. Τις επόμενες ημέρες θα είμαι εκτός Αθηνών”, είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE.
Η ευχή του για το 2012: “Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας. Αυτό λοιπόν εύχομαι. Να έχει όλος ο κόσμος την υγεία του. Όλα τα άλλα θα βρούμε τη δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε, όπως έκαναν οι γονείς μας, οι παππούδες μας και οι προπαππούδες μας”.
Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη; “Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητήσω θετική ενέργεια”.
Γωγώ Μαστροκώστα


Την Πρωτοχρονιά στην πανέμορφη Αθήνα μαζί με την οικογένειά της, θα περάσει φέτος η Γωγώ Μαστροκώστα. “Στην Αθήνα θα περάσουμε φέτος την Πρωτοχρονιά. Δεν έχουμε πολλές μέρες για διακοπές.”, είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE
Ποια είναι η ευχή της για το 2012; “Εύχομαι υγειά σε όλους. Μακάρι το 2012 να είναι μια ξεχωριστή χρονιά και να έρθουν από εδώ και πέρα κι άλλες ωραίες χρονιές”.
Τι δώρο θα ήθελε να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; “Δεν θέλω κάποιο δώρο, τα έχω όλα στη ζωή μου”.
Νάντια Μπουλέ


Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πρωτοχρονιά και η Νάντια Μπουλέ: “Θα είμαι στην Αθήνα. Συνεχίζουμε κανονικά μέσα στις γιορτές τα γυρίσματα για το “Black out” Παρασκευή και Σάββατο θα τραγουδάω στο “Σταυρό του Νότου” με τον Μανώλη Λιδάκη και θα αλλάξουμε χρόνο στο μαγαζί και θα είμαι κανονικά τα πρωινά στο ραδιόφωνο”
Τι θέλει να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; “Θέλω να μου φέρει μετά τις γιορτές ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό. Θα ήθελα να πάω στην Τοσκάνη. Θέλω να πάω με τις φίλες μου. Έχω δει φωτογραφίες και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραία.”
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Να προσπαθούμε να διατηρούμε τη ψυχραιμία μας αυτές τις δύσκολες ώρες και να φροντίζουμε όλοι να δίνουμε μεγαλύτερη βάση στις ανθρώπινες σχέσεις. Να συνεχίσουμε παρά το κλίμα που επικρατεί να είμαστε δημιουργικοί και ορεξάτοι για να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε και μπορούμε”.
Μαρία Μπεκατώρου


Με τον σύζυγό της θα βρίσκεται στην αλλαγή του χρόνου η Μαρία Μπεκατώρου: “Την Πρωτοχρονιά θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά”.
Η ευχή της για το 2012: “Υγειά, ευτυχία και καλύτερες μέρες για όλους τους Έλληνες”.
Το δώρο που θέλει να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; “Θέλω να είμαστε υγιείς… Αυτό μόνο!”.
Δέσποινα Καμπούρη


Με την κορούλα της θα περάσει τη φετινή Πρωτοχρονιά η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή παρουσιάστρια που έγινε μανούλα πριν λίγο καιρό θα βρίσκεται σε αυτές τις γιορτές συνεχώς μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα. “Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά στην Αθήνα”, είπε χαρακτηριστικά.
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους! Με αγάπη και υγεία!”
Σταματίνα Τσιμτσιλή


Το πρώτο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό θα κάνει φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή. “Φέτος θα περάσουμε την Πρωτοχρονιά για πρώτη φορά ως παντρεμένο ζευγάρι με τον Θέμη και είμαι πολύ χαρούμενη”.
Η ευχή της για το νέο χρόνο; “Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται θέλω να έχουμε την υγεία μας. Είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο, αλλά τελικά δεν είναι. Από εκεί και πέρα εύχομαι όλοι οι Έλληνες να ξαναβρούμε τη χαμένη αισιοδοξία μας και τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία”.
Τι δώρο θέλει, όμως, από τον Άγιο Βασίλη; “Θέλω πολύ ο Άγιος Βασίλης να μου φέρει ένα μωράκι! Το πρώτο μου παιδάκι”.
Αθήνα Οικονομάκου


Στην Αθήνα με την οικογένειά της και στο θέατρο με τους συναδέλφους της θα περάσει την Πρωτοχρονιά η Αθηνά Οικονομάκου. “Θα περάσω τις γιορτές στην Αθήνα οικογενειακά, γιατί έχω τις παραστάσεις στο θέατρο.”
Στην ερώτηση “τι δώρο θέλει από τον Άγιο Βασίλη”, εξομολογήθηκε ότι δεν πιστεύει στον Άγιο και δήλωσε: “Από μικρή δεν πίστευα στον Άγιο Βασίλη και δεν έχω να σκεφτεί να μου φέρει κάποιο δώρο.”
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Εύχομαι υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο! Και ας ελπίσουμε ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την οικονομική κρίση. Και να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα!”
Παναγιώτης Πετράκης


Στην Αθήνα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Μαρινέλλα στο Βοτανικό θα βρίσκεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Παναγιώτης Πετράκης. “Θα περάσω τις γιορτές στην Αθήνα δουλεύοντας. Θα είμαι στο Βοτανικό με την Μαρινέλλα και την Νατάσα Θεοδωρίδου”.
Η ευχή του για το 2012: “Εύχομαι να μας προικίσει ο Θεός με υπομονή και εγκαρτέρηση. Να φροντίζει το ηθικό μας να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερο, για ν’ αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε. “
Τι δώρο θέλει από τον Άγιο Βασίλη; “Ψυχική ηρεμία!”
Μαρία Σταματέρη


Στα Καλάβρυτα θα περάσει την Πρωτοχρονιά η Μαρία Σταματέρη. “ Φέτος για Πρωτοχρονιά σκεφτόμουν να πάω στη Γιουγκοσλαβία, αλλά μάλλον θα πάω στα Καλάβρυτα και θα μείνω Ελλάδα”, είπε στο TLIFE.
Η ευχή της για το νέο έτος: “Πάντα τα καλύτερα, πολλά χαμόγελα. Υγειά πάνω απ’ όλα και καλύτερες μέρες για όλους μας”.
Τι δώρο θα ήθελε, όμως, να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; “Πιο πολλά χαμόγελα!”
Ματθλίβη Μαγγίρα


Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ματθλίβη Μαγγίρα αποφάσισε να περάσει τις γιορτές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, αν και μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχε αποφασίσει αν θα κάνει κάποια μικρή γιορτινή εξόρμηση. “Δεν ξέρω ακόμα, υπάρχουν κάποιες σκέψεις αλλά δεν ξέρω σίγουρα”, είπε πριν λίγες μέρες στο TLIFE
Για το δώρο που θέλει να της φέρει ο Άγιος Βασίλης δήλωσε: “Για δώρο θα ήθελα να αφυπνιστούν όλοι οι Έλληνες και να τα καταφέρει η Ελλάδα. Όταν είναι καλά οι άλλοι γύρω μου, τότε είμαι κι εγώ.”
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Εσωτερική αφύπνιση!”.
Μαρία Κορινθίου


Με την οικογένειά της θα περάσει την Πρωτοχρονιά και η Μαρία Κορινθίου. “Τις γιορτές θα τις περάσουμε οικογενειακά στην Αθήνα, όπως εδώ και τρία χρόνια, που έχει έρθει η μικρή.”
Τι θα ήθελε να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; “Δεν έχω καμία απολύτως απαίτηση… Αυτό που θέλω είναι οικογενειακή γαλήνη, και υγεία σε όλους τους ανθρώπους μου.”
Η ευχή που έδωσε φέτος για το νέο χρόνο είναι: “Υπομονή, επιμονή σε μερικά πράγματα, δύναμη και ψυχική ηρεμία. Όλος ο κόσμος να ζει κάθε στιγμή με τους ανθρώπους τους, τους συναδέλφους τους και τα άτομα που αγαπάει και σέβεται. Γιατί μια είναι η ζωή και πρέπει να την απολαμβάνουμε. Και να την απολαμβάνουμε με τα αγαθά που μας δίνει ή ίδια η ζωή… Εύχομαι το 2012 να μας φέρει πίσω την χαμένη μας αισιοδοξία, πολλά χαμόγελα, ευτυχία και υγεία για όλο τον κόσμο. Χρόνια σας πολλά!”
Στάθης Ψάλτης


Οικογενειακά θα περάσει την Πρωτοχρονιά ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγό του. “Θα μείνουμε στο σπίτι και θα περάσουμε όμορφες στιγμές, κάνοντας μικρές βόλτες”, είπε χαρακτηριστικά.
Τι θέλει να του φέρει ο καινούριος χρόνος; “Εύχομαι πάνω από όλα να έχει υγεία ο κόσμος, γιατί χωρίς υγεία και εκατομμύρια να έχεις να τα βράσεις. Εύχομαι υγεία και να μας φέρει μια ελπίδα να ξεφύγουμε από αυτή την οικονομική κατάσταση που περνάμε σήμερα, όλοι μας. Εύχομαι να μας φέρει αυτή την ελπίδα.”
Αγγελική Δαλιάνη


Με την οικογένειά της και τους συναδέλφους της θα περάσει την Πρωτοχρονιά η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός θα γιορτάσει με τον Μάνο Παπαγιάννη και την κορούλα της και το βράδυ θα βρεθεί στο θέατρο. ‘‘Την Πρωτοχρονιά θα περάσω Αθήνα έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αρκετές παραστάσεις στο Ημερολόγιο της Άννας Φράνκ’’, είπε χαρακτηριστικά.
Τι δώρο θέλει να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; ‘‘Το δώρο που θα ήθελα να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης είναι λιγότερο άγχος, υγειά και επιτυχία.’’
Η ευχή της για το 2012: “Εύχομαι αισιοδοξία και δύναμη!”

Πέτρος Λαγούτης


Στην Αθήνα με την οικογένειά του θα βρίσκεται και ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο παππούς έχει πίεση” θα είναι στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. “Στην Αθήνα θα περάσω την Πρωτοχρονιά, οικογενειακά. Έχω τις παραστάσεις στο θέατρο και δεν μπορώ να λείπω.”
Η ευχή του για το νέο έτος: “Εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγειά και ψυχραιμία”.

Stan


Με τα πρόσωπα που αγαπά, αλλά και με live εμφανίσει θα περάσει τις γιορτές ο Stan. “Ανάμεσα σε υποχρεώσεις, σε live εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο, θα προσπαθήσω να περάσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους τους ανθρώπους που αγαπάω”.
H ευχή του για το νέο έτος: “Αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και κυρίως στα παιδιά όλου του κόσμου είναι υγεία και αγάπη! Υπομονή μας χρειάζεται σίγουρα αλλά, ακόμα και στη δύσκολη χρονιά που πέρασε και σε αυτή που έρχεται, οι γιορτινές μέρες είναι πάντα πιο ιδιαίτερες και γεμάτες όμορφες στιγμές… Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, όλοι να δημιουργήσουμε όσο περισσότερες μπορούμε για ‘μας και τους ανθρώπους γύρω μας!
Τι δώρο θέλει από τον Άγιο Βασίλη; “Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητήσω… μια συνάντηση! Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω! Αυτό που θα του ζήτήσω, εξ’αποστάσεως αυτή τη φορά, είναι να μου φέρει για έναν ακόμα χρόνο υγεία και αγάπη! Νομίζω ότι αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που θα μπορούσα να έχω! Όσο έχουμε την υγεία μας και ανθρώπους να μοιραστούμε τα καλά, αλλά και τα άσχημα, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα”.
Aπό όλους εμάς στο TLIFE, Καλή Χρονιά με Υγεία και Αισοδοξία!

Read More

And More