Το υπερθέαμα της Ν. Λοτσάρη και η σέξυ εμφάνιση, 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Μια μουσικοθεατρική παράσταση – υπερθέαμα παρουσίασε την Παρασκευή στο ανανεωμένο Casablanca Music Hall η Νίνα Λοτσάρη. Μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, τον Παντελή Καναράκη και τον Patrick , η γνωστή show woman μας μαθαίνει το “Bla Bla & Cha Cha Cha”.
Μόλις δυο μήνες από τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της, η Νίνα Λοτσάρη επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα. Έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και πολύ ανανεωμένη, εμφανίζεται στη σκηνή και καθηλώνει με τη σέξυ εμφάνισή της.

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσα πολλοί φίλοι των πρωταγωνιστών. Ανάμεσά τους ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου που από νωρίς προσπάθησε να εμψυχώσει τον σύζυγό της Κρατερό, αλλά και ο Νίκος Μουρατίδης.
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Η Νίνα Λοτσάρη φέτος κλείνει το μάτι στη νυχτερινή Αθήνα στο ανανεωμένο Casablanca Music Hall με “Bla Bla & Cha Cha Cha”. Μια μουσική παράσταση που υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό, θέαμα και φυσικά μπλα μπλα.

Ο Κρατερός Κατσούλης αναλαμβάνει το μπλά μπλά και όταν ο Κρατερός μιλάει όλοι σταματούν. Ο Παντελής Καναράκης θέλει να μιλήσει κι αυτός και αναγκαστικά τον αφήνουμε. Ενώ, ο Patrick Guibert και να ήθελε να μιλήσει δεν θα του το κάναμε το χατίρι (γιατί μας ζάλισε στις πρόβες με τα “γαλλικά” του), οπότε θα τραγουδήσει μόνο.
Υπάρχουν χορευτές, ακροβάτες, Τούρκοι πρωταγωνιστές, εξωτικά ζώα… και γενικά ότι παραπέμπει σε τσίρκο. Όλα αυτά έχει φροντίσει να τα σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Και να τα ντύσει μουσικά ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.
Ενώ, την παράσταση κλέβει η Νίνα Λοτσάρη με τη μοναδική εμφάνισή της στη σκηνή…

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Το show της Νίνας Λοτσάρη:

Κρατερός Κατσούλης

Παντελής Καναράκης

Patrick

Κατερίνα Καραβάτου

Νίκος Μουρατίδης

Read More

And More