Όταν η Ν. Παπαδημητρίου συνάντησε τον Α. Αλμπάνη στο Κολωνάκι. Δες φωτογραφίες

Σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι βρέθηκαν χθες το βράδυ η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης. Οι δυο ηθοποιοί που είναι μαζί τον τελευταίο καιρό, αν και προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, συνεχίζουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις.
Πριν από λίγο καιρό η Ντορέττα είχε συνοδεύσει τον αγαπημένο της στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας “Το ταγκό των Χριστουγέννων”, όπου πρωταγωνιστεί. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί και το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο.

Έτσι έγινε και χθες το βράδυ, όπου βρέθηκαν μαζί στο Κολωνάκι… Η Ντορέττα δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να λείπει από την εμφάνιση του συντρόφου της στο Altamira. Ο Αντίνοος αφηγήθηκε το δικό του παραμύθι στη σκηνή του γνωστού εστιατόριου, όπου κάθε Τετάρτη κάνουν guest εμφανίσεις διάφοροι Έλληνες ηθοποιοί και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Καθισμένη στο τραπέζι της η γνωστή ηθοποιός παρακολούθησε την ξεχωριστή του εμφάνιση και έδειχνε πολύ χαλαρή και ευδιάθετη. Μαζί της ήταν και η ηθοποιός Τζένη Μπότση με τον Χρήστο Φερεντίνο.
Από τη βραδιά δεν έλειπε και ο Πέτρος Λαγούτης που παρουσίασε την εμφάνιση του Αντίνοου Αλμπάνη.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Αντίνοος Αλμπάνης, Τζένη Μπότση, Πέτρος Λαγούτης

Πέτρος Λαγούτης, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Χρήστος Φερεντίνος

Πέτρος Λαγούτης και Χρήστος Φερεντίνος

Ο Αντίνοος Αλμπάνης στη σκηνή!

Read More

And More