Φ. Χαλκιά: Όλη η αλήθεια για τις φήμες για σχέση με τον Ολζιέρσκυ! Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Φανή Χαλκιά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την θέλουν να έχει σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ελεονώρας Μελέτη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE η γνωστή αθλήτρια όχι μόνο δεν έχει σχέση με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ αλλά είναι εδώ και δυο χρόνια ζευγάρι με γνωστό επιχειρηματία.

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της Φανής Χαλκιά αποκάλυψαν στο TLIFE ότι όλα όσα γράφονται για την αθλήτρια και τον πρώην σύντροφό της Μελέτη αποτελούν σενάρια φαντασίας. Εξάλλου, το βράδυ που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες της με τον Γιάννη, στην παρέα βρισκόταν και ο γνωστός επιχειρηματίας, με τον οποίο η Ολυμπιονίκης είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι.
Παράλληλα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Φανή και ο Γιάννης είναι δυο καλοί φίλοι που κάνουν παρέα και βγαίνουν αρκετά συχνά μαζί, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Ανέφεραν μάλιστα πως η γνωστή αθλήτρια ενοχλήθηκε από τα όσα γράφτηκαν και σκέφτεται να κινηθεί νομικά και να κάνει μηνύσεις.
Το TLIFE επικοινώνησε σήμερα το πρωί και με την Φανή Χαλκιά, η οποία δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα και το μόνο που θέλει είναι να λήξουν αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της.

Read More

And More