Τα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz πάνε θέατρο! Δες φωτογραφίες

Βράδυ Δευτέρας χθες και δυο από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz επέλεξαν το θέατρο για τη νυχτερινή τους έξοδο. Οι celebrities αγαπούν την τέχνη και την υποκριτική και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε χθες στο θέατρο “Άλμα” όπου ξεκίνησε η παράσταση “Τερατώδη προβλήματα” με τον Αποστόλη Τότσικα και τον Ανδρέα Κοντόπουλο.
Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν η αγαπημένη του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη, που απόλαυσε την εξαιρετική ερμηνεία του καλού της και του χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα. Ακόμη, το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν ο Τάσος Ιορδανίδης με την Θάλεια Ματίκα, αλλά και η Τζένη Θεωνά, η σύντροφος του Αντρέα Κοντόπουλου.
Ακόμη, το “παρών” έδωσαν ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Ορέστης Τζιόβας και άλλοι…
Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης

Το γνωστό ζευγάρι που πριν από ένα μήνα ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα περνούν όσο πιο χαλαρά μπορούν τον πρώτο τους μήνα ως παντρεμένο ζευγάρι, αν και όπως έχουν αποκαλύψει και οι ίδιοι ο γάμος δεν άλλαξε και πολλά στη σχέση τους, αφού από πριν ζούσαν μαζί.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στο θέατρο “Άλμα”, όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν την πρεμιέρα των φίλων και συναδέλφων τους.
Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη


Οι δυο τους είναι εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα και την αγαπημένη του Ρούλα Ρέβη. Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον και πολλές φορές κάνουν κοινές νυχτερινές εξόδους.
Χθες, λοιπόν, από την πρεμιέρα του Αποστόλη στο θέατρο δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του και τον ενθάρρυνε, ενώ μετά το τέλος της παράστασης πήγε στα καμαρίνια για να τον συγχαρεί.
Δες φωτογραφίες από την παράσταση:


Αποστόλης Τότσικας, Τζένη Θεωνά, Χρήστος Σπανός


Αποστόλης Τότσικας και Ορέστης Τζιόβας


Σκηνή από την παράσταση

Read More

And More