Ρ. Λυκούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της! Τι είπε στο TLIFE;

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται από το Σάββατο η Ράνια Λυκούδη και ο σύζυγός της, Ζάχος Αναστασιάδης που απέκτησαν ένα πανέμορφο αγοράκι. Το γνωστό μοντέλο έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
Το TLIFE την επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο δωμάτιό της στο μαιευτήριο “ΡΕΑ” και σου εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες της με τον μπέμπη, που θα τον ονομάσουν Χαράλαμπο. Ο μικρός γεννήθηκε 3.790 γραμμάρια με φυσιολογικό τοκετό, λίγα λεπτά πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.
Η Ράνια ήταν πολύ χαρούμενη με την έλευση του μωρού της και ανυπομονούσε να επιστρέψει σπίτι με τον μπέμπη, όπου την περιμένει και ο άλλος γιος της, ο Μιχάλης. “Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Περιμένω πως και πως να γυρίσω στο σπίτι με το μωρό”, δήλωσε στο TLIFE.
Μιλώντας, μάλιστα για τον νεογέννητο γιο της ανέφερε: “Ο μικρούλης μου είναι γλύκας και πολύ ήσυχος. Κοιμάται, τρώει, ξανακοιμάται. Δεν τον έχουμε ακούσει καθόλου”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και σήμερα το μεσημέρι πήραν το εξιτήριο από το μαιευτήριο και γύρισαν στο σπίτι τους!
Δες τις πρώτες φωτογραφίες με τον μπέμπη:

Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη, Ζαχαρούλα Χρόνη

Read More

And More