Έ. Παπαϊωάννου: Η σχεδιάστρια του Madwalk, στέκεται στα πόδια της, μετά τη δολοφονία του συζύγου της Χατζηκωστή!

Σήμερα θα απολαύσουμε ένα πραγματικά εντυπωσιακό show, το Madwalk by Vodafone, στο οποίο συμμετέχουν αξιόλογοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες.

Η ζωή της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου όμως, έχει στιγμές που στέκεσαι και πραγματικά έιναι αξιοθαύμαστη η δύναμη που πηγάζει από μέσα της.

Γεννήθηκε στη Λευκωσία. Σπούδασε λογοθεραπεία στο St. Johns University στη Νέα Υόρκη.

Η αγάπη της για την μόδα και η ερασιτεχνική ενασχόλησή της με αυτήν για πολλά χρόνια, την ώθησε να πάει στο εξωτερικό και να σπουδάσει Fashion Design στο St. Martins School of Arts στο Λονδίνο.

Επιστρέφοντας στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 2007, άνοιξε το δικό της ατελιέ “eφι” στη Λευκωσία, με ένα εντυπωσιακό portfolio συλλογών, τόσο σε prêt a porter όσο και σε sur mesure δημιουργίες.

Με τις συμμετοχές της στο Cyprus Fashion Week καθιερώθηκε ως η designer της κομψότητας και της φινέτσας.

Πηγή έμπνευσής της όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, είναι η ίδια η ζωή και οι διάφορες στιγμές της…

Η ζωή όμως παίζει διάφορα παιχνίδια και όχι πάντα χαρούμενα… Μετά τον πρώτο της γάμο, η Έφη επέστρεψε στην Κύπρο και ξεκίνησε να εργάζεται στον σταθμό «Σίγμα», με τον οποίο είχε συνεργαστεί και παλαιότερα πριν φύγει για το εξωτερικό. Εκεί γνώρισε και τον άντρα της ζωής της, Άντη Χατζηκωστή.

Με τον Άντη παντρεύτηκαν έπειτα από δεσμό περίπου 4 χρόνων. Όλοι μιλούσαν για ένα πολύ μεγάλο κι αμοιβαίο έρωτα.

Ήταν ένα παραμύθι όμως, δίχως happy end… Το βράδυ της στυγερής δολοφονίας του Άντη, τον Ιανουάριο του 2010, αποτέλεσε την αρχή για το μεγάλο δράμα της οικογένειας Χατζηκωστή και της αγαπημένης του συζύγου, Έφης. Ο έρωτας της ζωής του, όπως έλεγε ο ίδιος, άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε από το σπίτι τρέχοντας.

Μόλις τον αντίκρισε αιμόφυρτο στην άσφαλτο ξέσπασε σε σπαραχτικούς λυγμούς μην μπορώντας να πιστέψει το κακό που τους βρήκε, στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Λίγους μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο του 2009, την ημέρα του γάμου τους, οι δυο τους, πιο λαμπεροί από ποτέ, έμπαιναν πιασμένοι χέρι χέρι στον εντυπωσιακό χώρο δεξιώσεων “Lemon Park” στη Λευκωσία με δεκάδες φίλους να τους χειροκροτούν. Ο χρόνος όμως δεν γυρίζει πίσω…

Ο Άντης, την Έφη τη λάτρευε πραγματικά. Τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της, σχετικά με τη μόδα, πραγματικότητα και όλα έδειχναν πως θα ζούσαν μια παραμυθένια ζωή.

Δεν λάτρευε μόνο εκείνη όμως, αλλά και τις 7χρονες, τότε, δίδυμες κόρες της, Αθηνά κι Εβελίνα, που μάλιστα είχε υιοθετήσει.

Τις θεωρούσε δικά του παιδιά, ενώ οι γονείς του τις αποκαλούν εγγονές τους. Την ημέρα του γάμου τους τον πρώτο τους χορό ως ζευγάρι στη δεξίωση – όπου τραγούδησε και η στενή του φίλη Αννα Βίσση – δεν τον χόρεψαν οι δυο τους, αλλά και οι τέσσερις μαζί.

Η Έφη μπορεί να λύγισε και να περνάει ακόμη δύσκολα με τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της όμως προσπαθεί και προχωράει μπροστά.

Συνέχισε να σχεδιάζει και να ντύνει διάσημες προσωπικότητες και όχι μόνο. Ξεκίνησε να ξαναπαίρνει μέρος σε events και σήμερα θα απολαύσουμε δημιουργίες της στο Madwalk by Vodafone.

Η Έφη θα είναι ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους δεν συνεργάζονται μόνο αλλά είναι και φίλες.



Η τραγουδίστρια φορά δημιουργίες της και στις εμφανίσεις της στο Βοτανικό.

Δες άλλες δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου φορεμένες από διάσημες προσωπικότητες.

Μπέττυ Μαγγίρα

Ζέτα Μακρυπούλια

Ευγενία Μανωλίδου

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δούκισσα Νομικού

Read More

And More