Καρράς – Μακρόπουλος: Οι τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα τους! Δες φωτογραφίες

Δύο έμπειροι τραγουδιστές ετοιμάζονται να δώσουν άλλο νόημα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος από τις 10 Φεβρουαρίου θα κρατούν συντροφιά στους θαμώνες του TEATRO Music Hall.

Οι δυο τραγουδιστές έκαναν με μεγάλη επιτυχία εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και η συνεργασία τους ήταν μία από τις πιο δυνατές του φετινού χειμώνα. Αφού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού της συμπρωτεύουσας, που είναι από τα πιο δύσκολα, έρχονται στην Αθήνα για να κάνουν το ίδιο.

Το TLIFE βρέθηκε στις τελευταίες πρόβες των δύο τραγουδιστών, λίγο πριν την πρεμιέρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανταπόκριση του κοινού είναι τέτοια που ήδη οι δύο πρώτες μέρες είναι sold out!

Ο Βασίλης Καρράς έρχεται με το νέο του δίσκο «Έτσι Λαϊκά» που είναι στην κορυφή των πωλήσεων και με το τραγούδι του «Μη μ’ αγαπάς» δια χειρός Μιχάλη Χατζηγιάννη να σκαρφαλώνει καθημερινά όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό airplay.

Ο Νίκος Μακρόπουλος έχοντας στο βιογραφικό του μεγάλες συνεργασίες και πολλές επιτυχίες θα μας παρουσιάσει και τα τραγούδια της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό».

Ξεχωριστή στιγμή η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους στο TEATRO θα είναι και οι Vegas που με τις επιτυχίες τους αλλά και την ξεχωριστή τους σκηνική παρουσία δίνουν το δικό τους στίγμα στο σχήμα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει επίσης η ταλαντούχα Ειρήνη Δανιήλ αλλά και μία ομάδα νέων παιδιών αποτελούμενη από τον Χρήστο Έξαρχο, Ειρήνη Ντίσιου, Ζενίλντα και Θεοδώρα Μυτίδου.

Read More

And More