Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τον έρωτα! Δες πού βρέθηκε χθες το βράδυ

Την ημέρα των Ερωτευμένων μαζί με τους θαυμαστές της γιόρτασε χθες νωρίς το βράδυ η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα στους Αμπελόκηπους και έκανε το κοινό να παραληρήσει. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Με ερωτική διάθεση και πολύ θετική ενέργεια η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε υποκατάστημα της Forthnet για να κάνει την κλήρωση για του Αγίου Βαλεντίνου και να μοιράσει δώρα στα ερωτευμένα ζευγάρια. Χαλαρή και ευδιάθετη η Δέσποινα δεν σταμάτησε να χαμογελά και να δίνει τις ευχές της σε όλους τους ερωτευμένους που βρέθηκαν εκεί για να την δουν από κοντά.

Ανάμεσα στα δώρα για τα οποία έγινε η κλήρωση ήταν ένα ρομαντικό δείπνο για δυο σε γνωστό εστιατόριο, αλλά και ένα τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου.

Η Δέσποινα που αυτήν την περίοδο περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της με τον σύζυγό της Ντέμη και την οικογένειά της, δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους.

Read More

And More