Κ. Λάσπα: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της και το αιχμηρό σχόλιο για την Μενεγάκη!

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ηρεμία και μεγαλώνουν την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε βραδινή έξοδο. Ντυμένοι casual και χαμογελαστοί, δεν μπορούσαν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να αφήσει πίσω τα επαγγελματικά της για να αφοσιωθεί στον σύζυγό της και στο παιδί της.

Παρόλα αυτά, διατηρεί επαφή με τον τηλεοπτικό και τα όσα γίνονται. Δεν παρέλειψε λοιπόν να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη που χαρακτήρισε τη μεσημεριανή ζώνη “κουτσομπολευτική”. Η Κατερίνα, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινό Ant1», όταν της ζητήθηκε η γνώμη της φρόντισε με έμμεσο τρόπο να ρίξει τα βέλη της!

“Η ζωή της Ελένης Μενεγάκη είναι lifestyle. Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρότυπο ζωής, δε νομίζω να είπε κάτι κακό για το lifestyle”, είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: “Να κάνει το σταυρό της η Ελένη γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά -και ενδεχομένως ταλαντούχα- που βρίσκονται εκτός τηλεόρασης. Χαμηλά τη μπάλα, οι αλαζονείες πληρώνονται.”

Read More

And More