Η βράβευση της Έλενας Ράπτη! Δες φωτογραφίες

Η Έλενα Ράπτη έχει αποδείξει την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα και ειδικά σε όσα αφορούν τις γυναίκες. Το έργο της ως βουλευτής Θεσαλονίκης αλλά και ιδρυτικό μέλος της Κοινωνικής Οργάνωσης «Αγάπη» αναγνωρίστηκε βραβεύτηκε από το Συλλόγου«Άλμα Ζωής».

Η συνεχής υποστήριξή της στους σκοπούς του συλλόγου αλλά και για η προσωπικής της συμβολή από τη θέση της εθελόντριας και της βουλευτού στην προσπάθεια ενημέρωσης των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού ήταν αυτά που την έκαναν να ξεχωρίσει!

Στο πλαίσιο της βράβευσης έγινε ειδική αναφορά στην πρωτοβουλία της να οργανώσει τους τελευταίους τρεις μήνες δράσεις στις γειτονιές της πόλης, με παροχή δωρεάν ιατρικής εξέτασης ψηλάφησης μαστού από ειδικούς ιατρούς και δωρεάν μαστογραφίας από τον κινητό μαστογράφο του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης σε εκατοντάδες γυναίκες της Θεσσαλονίκης. (δες εδώ φωτογραφίες)

Η Έλενα ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του συλλόγου για τη μεγάλη τιμή στο πρόσωπό της και υποσχέθηκε να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την στήριξη αυτής της προσπάθειας.


Η Έλενα με την κα Ελένη Ντελιοπούλου, πρόεδρο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” Νομού θεσσαλονίκης

Read More

And More