Ποιοι celebrities ετοιμάζονται να χορέψουν στο “Dancing with the stars 3”;

Οι ετοιμασίες για το “Dancing with the stars 3” έχουν ξεκινήσει και οι άνθρωποι του Ant1 ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη λαμπερή πρεμιέρα που το πιο πιθανό είναι να γίνει στις αρχές του Απρίλη. Ποιοι είναι, όμως, οι εγχώριοι celebrities που έχουν δεχτεί πρόταση για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο χορό;
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η παραγωγή έχει καταλήξει στα 20 επικρατέστερα πρόσωπα από τα οποία θα διαλέξουν τους συμμετέχοντες για το show χορού, αλλά κρατά τη λίστα σαν επτασφράγιστο μυστικό.
Το TLIFE συγκέντρωσε για εσένα τα πρώτα ονόματα που φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή και θέλουν να βρεθούν στο “Dancing with the stars 3” είναι η Λάουρα Ναργες, που δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε πολύ να χορέψει στο “Dancing”, ο Γιώργος Τσαλίκης που παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και η Νικολέτα Ράλλη.
Ακόμη, όπως είχε πρώτα αποκαλύψει το TLIFE πρόταση για το show έχει δεχτεί ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας και το κορίτσι του καιρού του Alpha Μαρία Φραγκάκη.
Θετικές στο ενδεχόμενο να εντυπωσιάσουν με τις χορευτικές φιγούρες τους είναι και η Δούκισσα Νομικού με την Έλενα Παπαβασιλείου που έχουν δεχτεί πρόταση και είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν στο παιχνίδι.
Ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Σπύρος Σούλης και ο Μάρκος Σεφερλής είναι μερικά ακόμη από τα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση για το “Dancing”, ενώ τα τελευταία ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν των: Βάνα Μπάρμπα, Κρυσταλλία από τους Otherview, Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Χριστίνα Παύλου, το κορίτσι του καιρού του Star.

Read More

And More