Ε. Μανωλίδου: Ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Ένα mini ταξίδι ως τη Θεσσαλονίκη έκανε η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με την ομάδα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” που βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Σαββάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια άφησε για λίγο την οικογένειά της και βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα, με αφορμή την αναζήτηση νέων ταλέντων.
Αφού τελείωσαν τα πρώτα γυρίσματα του show του Ant1 στην Αθήνα, η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και εντόπισαν τα νέα ταλέντα που αναμένεται να μας καθηλώσουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ευγενία Μανωλίδου, το πρωί της Τετάρτης, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η Ευγενία χαλαρή και ευδιάθετη με casual εμφάνιση κατέβηκε από το αεροπλάνο και αφού πήρε τη βαλίτσα της κατευθύνθηκε προς την έξοδο του αεροδρομίου. Έχοντας πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της και με ελάχιστο μακιγιάζ, η γνωστή παρουσιάστρια έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη και δροσερή.
Μαζί της ταξίδεψε και ο νέος κριτής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” Χάρης Χριστόπουλος που προστέθηκε φέτος στην ομάδα στη θέση του Ηλία Ψινάκη. Ο Χάρης Χριστόπουλος μπορεί να είναι το “νέο αίμα” στην ομάδα ωστόσο έχει εμπειρία τόσο στη θέση του κριτή όσο και στο να ξεχωρίζει αυτούς που μπορούν να γίνουν αστέρια!

Δεν είναι μόνο η θητεία του ως κριτής στο Next Top Model αλλά και η ιδιότητά του ως φωτογράφος για την οποία χρειάζεται πολλές φορές να κάνει casting ανάμεσα σε δεκάδες κοπέλες για να διαλέξει αυτή που ταιριάζει στον εκάστοτε ρόλο.

Την ώρα που η Ευγενία και ο Χάρης επέστρεφαν στην Αθήνα αεροπορικώς, ο τρίτος κριτής του show, Βαγγέλης Περρής προτίμησε να γυρίσει με τρένο! Δες φωτογραφίες από την επιστροφή τους:

Read More

And More