Α. Αλμπάνης – Ντ. Παπαδημητρίου: Βραδινή έξοδος στο Κολωνάκι και τα tweets που ανταλλάσσουν!

Το Κολωνάκι είναι από τα αγαπημένα στέκια του Αντίνοου Αλμπάνη και της Ντορέττας Παπαδημητριού. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής παρέα με τον καλό τους φίλο, Πέτρο Λαγούτη.

Η Ντορέττα και ο Αντίνοος είναι από τα πιο ερωτευμένα αλλά ταυτόχρονα και πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz. Σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις χωρίς όμως να κρύβουν ότι είναι μαζί.

Το ίδιο διακριτικά είναι και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που ανταλλάσσουν! Παρόλο που και οι δύο χρησιμοποιούν αρκετά το twitter είναι λίγες οι φορές που έγραψαν κάτι ο ένας στον άλλον. Μία από τις αφορμές ήταν η γιορτή της ηθοποιού στις αρχές Μαρτίου για την οποία ο αγαπημένος της της αφιέρωσε το παρακάτω τραγούδι…

Η Ντορέττα του απάντησε:

Η επόμενη φορά που οι δυo μίλησαν μέσω twitter ήταν λίγο πριν την βραδινή τους έξοδο στο Κολωνάκι σχολιάζοντας μία διαστημική φωτογραφία!

Ο Αντίνοος και η Ντορέττα φαίνεται πως περνάνε πολύ καλά μαζί! Φαίνεται άλλωστε από το χαμόγελό τους που δεν φεύγει σχεδόν ποτέ από το πρόσωπό τους κατά την διάρκεια της βραδιάς στο Altamira.

Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία μάλιστα να απολαύσει το αγαπημένο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ “Ο εγωιστής γίγαντας” να το αφηγούνται οι ηθοποιοί Βίκυ Παπαδοπούλου και Νικόλας Αγγελής. Φυσικά, το προλόγισε ο φίλος τους Πέτρος Λαγούτης και τους συνοδεύουν ο πιανίστας Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και η τραγουδίστρια Νάσια Γκόφα.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More