Ε. Λάσκαρη: Βόλτες με τον αγαπημένο της στη Μύκονο και οι ετοιμασίες για το γάμο τους!

Η Εύα Λάσκαρη θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Ντίνο Τσιώρη στο νησί των Ανέμων. Το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Βασιλιάδες” έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες του γάμου.

Παρόλο που η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 25 Αυγούστου, η μέλλουσα νυφούλα έχει διαλέξει από τώρα το νυφικό της. Η σέξι Εύα έχει φορέσει πολλά νυφικά στην καριέρα της οπότε ήταν εύκολο για εκείνη να καταλήξει στο τι θέλει να φορέσει σε μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής της. Θα είναι λοιπόν ένα πολύ ωραίο μακρύ και αέρινο φόρεμα!

Κουμπάρες του ζευγαριού θα είναι δυο καλές τους φίλες, η Μαρία Ιορδανοπούλου και η Γιάννα Σιάρμπου ενώ τα προσκλητήρια τα έφτιαξαν οι ίδιοι. Το μόνο που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα είναι το τραγούδι του γάμου το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα το επιμεληθεί ο γαμπρός αφού είναι και η δουλειά του!

Μετά την τελετή, θα ακολουθήσει θα ακολουθήσει μια μεγάλη δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο στο Λιμάνι και ξέφρενο πάρτι στο μαγαζί που δουλεύει ο Ντίνος και βρίσκεται στη Μικρή Βενετία.

Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο βήμα που αποφάσισε να κάνει! Το TLIFE τους συνάντησε στη Μύκονο το Πάσχα να απολαμβάνουν τις βόλτες τους αλλά και την συντροφιά ο ένας του άλλου.

Χρειάστηκαν άλλωστε λίγοι μήνες για να καταλάβουν ότι ταιριάζουν! Στον πρώτο μήνα της σχέσης τους έμεναν μαζί και πλέον, μετά από επτά μήνες είναι σαν είναι χρόνια ζευγάρι. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα εστιατόριο στην Ζάκυνθο ενώ ο αρραβώνας έγινε στη Σκωτία.

Read More

And More