Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Δημήτρη Μητροπάνο

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγαπημένοι του άνθρωποι τον Δημήτρη Μητροπάνο. Από το πρωί χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου και είπαν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή.

Η θλίψη για τον χαμό του πλημμυρίζει τις καρδιές όχι μόνο των δικών του ανθρώπων αλλά και όλων όσων τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του κι αυτών που συνεργάστηκαν μαζί του.

Ένα αντίο δεν φτάνει και τα λίγα λόγια αγάπης είναι λίγα μπροστά στην αξία του Δημήτρη Μητροπάνου. Ο καλλιτεχνικός κόσμος όμως ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί εκεί, στο Α’ Νεκροταφείο και να τον αποχαιρετήσει με ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν εκεί και είπαν το τελευταίο αντίο στο Δημήτρη Μητροπάνο ήταν η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πάριος, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι.


Βάσια Τριφύλλη


Γιώργος Κατσαρός


Αντώνης Ρέμος, Μαρινέλλα


Γιώργος Λύρας και Πέγκυ Ζήνα


Ελένη Ράντου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Ηλίας Ψινάκης


Δήμητρα Γαλάνη


Σταμάτης Κραουνάκης


Λαυρέντης Μαχαιρίτσας


Γιώργος Σαμπάνης


Πασχάλης Τερζής


Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελευθερία Αρβανιτάκη


Θάνος Μικρούτσικος, Λάκης Λαζόπουλος


Ηρώ


Γιάννης Κότσιρας


Σπύρος Παπαδόπουλος


Νίκος Οικονομόπουλος


Άννα Φόνσου


Μίρκα Παπακωνσταντίνου


Χρήστος Χατζηπαναγιώτης


Λίνα Νικολακοπούλου


Πέτρος Γαϊτάνος


Λάκης Παπαδόπουλος

Read More

And More