Μ. Τσουρή στο TLIFE για τον γάμο της και το μωρό που έρχεται σε λίγες μέρες!

Στο club των παντρεμένων ανήκουν πια η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου το πρωί της Κυριακής, ακριβώς όπως το είχαν σχεδιάσει!

Η πολίστρια είχε εκμυστηρευτεί στο TLIFE πως ήθελε ένα πολύ απλό πολιτικό γάμο και αυτό που θα επέλεγε να φορέσει θα ήταν ένα όμορφο φορεματάκι. Παρόλα αυτά όταν ο αγαπημένος της την περίμενε στα σκαλιά του Δημαρχείου της Γλυφάδας με την ανθοδέσμη στο χέρι ένιωσε σαν να την έβλεπε για πρώτη φορά!

Χαμογελά ευτυχίας υπάρχουν μόνο στο πρόσωπό τους όταν τους λένε να ζήσουν. Το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί η εικόνα τους είναι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους και το πρώτο του παιδί.

Η Μαρία, λίγες μέρες μετά τον πολιτικό γάμο μιλάει στο TLIFE για τα συναισθήματά της και τα επόμενα σχέδια του ζευγαριού!

Έχει αλλάξει κάτι μετά τον γάμο;
Μετά την εγκυμοσύνη, νομίζω ότι αυτά είναι διαδικαστικά. Είναι μία έντονη στιγμή αλλά το δημαρχείο τα μηδενίζει αυτά τα συναισθήματα. Δεν είναι, φαντάζομαι, όπως νιώθεις στον θρησκευτικό, είναι δύο υπογραφές. Απλά μπαίνεις ελεύθερος και φεύγεις παντρεμένος! Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις όμως γιατί είναι απλά δύο υπογραφές.

Ο Παναγιώτης το βίωσε το ίδιο έντονα;
Δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνον, αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας.

Έχετε αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για τον θρησκευτικό;
Όχι! Δεν είμαστε άνθρωποι που τα οργανώνουμε πολύ καιρό πριν, είμαστε της τελευταίας στιγμής.

Πάντως είναι στα σχέδια σας…
Είμαστε παραδοσιακοί σε αυτά. Μας αρέσουν οι παραδόσεις και τα έθιμα και οι δύο πιστεύουμε αρκετά ώστε να μην το κάνουμε και να μην πάρουμε την ευχή από την εκκλησία.

Θα είναι σε κλειστό κύκλο όπως ο πολιτικός;

Δεν ξέρουμε ακόμα, δεν έχουμε σκεφτεί τέτοιες λεπτομέρειες.

Ταξίδι του μέλιτος θα πάτε;
Όχι, έχουμε πολλές υποχρεώσεις..

Read More

And More