Πρεμιέρα για την τηλεοπτική κόρη του Θ. Αθερίδη! Δες ποιοι διάσημοι πήγαν

Μια εξαιρετική ερμηνεία σε ένα ξεχωριστό θεατρικό ρόλο έδωσε χθες το βράδυ στη σκηνή “Αγγέλων Βήμα” η τηλεοπτική κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Νίκη Αναστασίου. Η θεατρική παράσταση “Το τέλος δε αυτής πικρόν ως αψίνθιον, οξύ ως μάχαιρα δίστομος” έκανε επίσημη πρεμιέρα και πολλοί επώνυμοι έδωσαν το “παρών”.

Ανάμεσά τους ήταν οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega “Πίσω στο σπίτι”, αλλά και άλλα ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Η Μαρία Καβογιάννη, η Άννα Μενενάκου, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Αντιγόνη Δρακουλάκη και ο Ντίνος Καρύδης ήταν μερικοί από όσους βρέθηκαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Τέσσερις νέες κοπέλες πεθαίνουν. Με θάνατο βίαιο. Σκληρό. Συναντιούνται κάπου στο επέκεινα και γνωρίζονται. Βαθιά. Έτσι όπως ποτέ κανείς δεν γνώρισε την κάθε μια τους όσο βρισκόταν στη ζωή. Ένα έργο ποιητικό, με θέμα την γυναικεία ομοφυλοφιλία, την μετανάστευση, τα ναρκωτικά, την αιμομιξία.

Η παράσταση της Μαίης Σεβαστοπούλου βασίζεται σε μια σειρά συγκινητικών μονολόγων που ερμηνεύουν η Αναστασίου Νίκη, η Κολοκοτρώνη Μόνικα, η Κυβετού Κατερίνα και η Σαπρίκη Σοφία.

Δες φωτογραφίες:


Μαρία Καβογιάννη, Σπύρος Μπιμπίλας


Ντίνος Καρύδης, Θανάσης Τσαλταμπάσης


Σκηνή από την παράσταση


Νίκη Αναστασίου, Ντίνος Καρύδης, Θανάσης Τσαλνταμπάσης


Αντιγόνη Δρακουλάκη

Read More

And More