Όταν τα διάσημα ζευγάρια πάνε θέατρο! Δες φωτογραφίες

Στη θεατρική πρεμιέρα της Νίκης Αναστασίου από την σειρά του Mega “Πίσω στο σπίτι” βρέθηκαν προχθες το βράδυ δυο από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Η Ιωάννα Πηλιχού με τον Σαράντο Γεωγλέρη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την σύντροφό του είναι μερικοί από αυτούς που βρέθηκαν στη σκηνή “Αγγέλων Βήμα”.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στην παράσταση “Το τέλος δε αυτής πικρόν ως αψίνθιον, οξύ ως μάχαιρα δίστομος” ήταν η Ιωάννα Πηλιχού και ο σύντροφός της Σαράντο Γεωγλέρη. Το γνωστό ζευγάρι είναι εδώ και τρία χρόνια μαζί, αλλά οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.

Αν και οι δυο ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους αρέσει να απολαμβάνουν όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί.

Στην ίδια παράσταση, όμως, βρέθηκε και ο συμπρωταγωνιστής της Νίκης Αναστασίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης. Στο πλευρό του, ήταν για ακόμη μια φορά η κοπέλα του. Ο ηθοποιός φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένος με την σύντροφό του και δεν φοβάται να το δείξει…

Σε πολλές από τις συνεντεύξεις του έχει πει πως έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της κι αυτό επιβεβαιώνουν και οι συχνές κοινές εμφανίσεις τους. Παρόλο που το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, ο έρωτας δεν κρύβεται… Ο Θανάσης συνοδεύεται σε πολλές πρεμιέρες από την σύντροφό του και μοιράζεται μαζί της την αγάπη του για το θέατρο.


Read More

And More