Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Το αποχαιρετιστήριο γεύμα με την ομάδα της εκπομπής! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το “Πρωινό mou” ολοκλήρωσε τον κύκλο του για φέτος με την εκπομπή της Παρασκευής! Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο αλλά ταυτόχρονα υπήρχε η διάθεση για αστεία και πλάκα. Φέτος, ήταν μία πολύ επιτυχημένη χρονιά για το τηλεοπτικό ζευγάρι και τους συνεργάτες του και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα της εκπομπής μας ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι” και ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη.

“Όλα τα ωραία φτάνουν στο τέλος και φέτος ήταν πολύ πολύ ωραία! Φέτος γίναμε οικογένεια” είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον επίλογο της τελευταίας εκπομπής. “Δεν θα κλάψω φέτος. Είμαστε οικογένεια πια και ισχύει. Θέλω να σας πω ότι σας αγαπώ όλους μέσα από την καρδιά μου, πολύ, πολύ, πολύ, συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά φανερά συγκινημένη.

Λίγο μετά το τέλος, όλοι οι συντελεστές συναντήθηκαν στο γνωστό εστιατόριο “Ελλάδος Εικόνες” για ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα. Πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές του διακοπές συναντήθηκαν για τελευταία φορά όλοι μαζί… Το TLIFE τους ακολούθησε και σου μεταφέρει όλο το κλίμα!

Το δίδυμο του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγκαρέζο έφτασε μαζί! Σχεδόν όλη την χρονιά άλλωστε οι δύο τους έκαναν πολύ παρέα και ήταν αχώριστοι στις νυχτερινές εξόδους…
/

Η Φαίη Σκορδά έφτασε χαμογελαστή φορώντας ένα κοντό σορτσάκι που αναδεικνύει τα ωραία πόδια της.
/

/

Ο Άκης Πετρετζίκης για μία ακόμη χρονιά έμαθε στις τηλεθεάτριες τα καλύτερα μυστικά μαγειρικής.
/

Η Σάσα Σταμάτη με τα καυστικά της σχόλια πολλές φορές εκνεύριζε τους συμπαρουσιαστές της αλλά πάντα κατέληγαν να γελάνε.
/

Και αφού όλοι πήραν τις θέσεις τους το party ξεκίνησε…
/

/

/

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην βγάλουν και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες…
/

/

/

Ο Ουγγαρέζος πάντα ανάμεσα στα κορίτσια του…
/

Read More

And More