Η κόρη του Π. Τερζή, Yianna ζει στη Ν. Υορκη με τον σύντροφό της και μιλάει στο TLIFE για το νέο της τραγούδι!

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, η Γιάννα Τερζή και ο αγαπημένος της Αχιλλέας Μανώλης έφυγαν από την Ελλάδα με σκοπό να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στην Αμερική. “Εγώ έχω μετακομίσει εδώ και τέσσερα χρόνια στην Αμερική και μένω ήδη μόνιμα στη Νέα Υόρκη από τον Σεπτέμβρη. Φύγαμε μαζί με τον σύντροφό μου από Ελλάδα και μένουμε μαζί”, δηλώνει η τραγουδίστρια στο TLIFE.

Τέσσερα χρόνια μετά, φαίνεται πως η ζωή της κόρης του Πασχάλη Τερζή έχει πάρει το δρόμο που ήθελε. Η Yianna, όπως την φωνάζουν πια, εργάζεται στην πρωτεύουσα του κόσμου και ετοιμάζει μία δυνατή δισκογραφική επιτυχία. Πρόκειται για ένα καινούριο κομμάτι που κυκλοφορεί το video clip του επίσημα σήμερα και το βλέπεις πρώτη στο TLIFE.

Φυσικά ρωτήσαμε την Yianna λεπτομέρειες για το νέο τραγούδι και το βίντεο και τα μάθαμε όλα….

“Το τραγούδι λέγεται Love is Your name και μιλάει για την αγάπη χωρίς όρια. Δεν έχει σημασία το φύλο, δεν έχει σημασία η οικονομική κατάσταση, από ποια φυλή είσαι και γενικά για το ότι είμαστε ελεύθεροι να αγαπήσουμε όποιον θέλουμε και για όλους υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μας αγαπήσει έτσι όπως είμαστε.

Φυσικά και εμπνευστήκαμε ο συνεργάτης μου κι εγώ από τη Νέα Υόρκη για το κομμάτι. Οι άνθρωποι απελευθερώνονται σε αυτή την πόλη και δεν φοβούνται α δείξουν αυτό που πραγματικά είναι, όλοι έρχονται εδώ πέρα και ζουν την ζωή τους όπως ακριβώς την ονειρεύονται. Ηχογραφήθηκε στην Ελλάδα το κομμάτι, γιατί ήθελα εγώ να βρίσκομαι για κάποιο λόγο κοντά στους γονείς αυτές τις δέκα μέρες και γράψαμε εκεί το κομμάτι.

Το βίντεο εννοείται γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη. Έχω βρει μια φανταστική ομάδα από νέα παιδιά που δουλεύουμε μαζί και στα τραγούδια και στα βίντεο και σε ότι κάνουμε. Είναι από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Το βίντεο δείχνει ακριβώς αυτό που λέει το τραγούδι, ότι όπως και να είσαι, όπως και να φαίνεσαι υπάρχει κάποιος για σένα εκεί έξω που θα σε αγαπήσει.”

Δες μερικές όμορφες στιγμές της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη:

Read More

And More