Ι. Κούτση: Ένα μήνα μετά το γάμο της μιλάει στο TLIFE για τα συναισθήματά της και το μωρό που περιμένει!

Ο γάμος της Ισαβέλλας Κούτση και του Βαγγέλη Σκλάβου έγινε όπως τον είχαν ονειρευτεί. Με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Ζακύνθου έμοιαζε σαν ένα μεγάλο πάρτι για την οικογένειά τους και τους φίλους τους.

Ένα μόλις μήνα μετά, η όμορφη δημοσιογράφος, περιμένοντας το πρώτο της παιδί, μοιράζεται με το TLIFE τα συναισθήματά της αλλά και λεπτομέρειες από την ζωή της με τον σύντροφό της και μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ, Βαγγέλη Σκλάβο.

Πώς γνωριστήκατε με τον σύζυγο σου;
Γνωριστήκαμε σε μια βραδινή έξοδο. Μια καλή μου φίλη που γνώριζε τον Βαγγέλη και εκείνο το βράδυ τον συναντήσαμε τυχαία στο ίδιο μαγαζί. Μας σύστησε.. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα!



Σου ακούγεται περίεργο το “σύζυγος”;

Καθόλου! Ίσα ίσα που μου αρέσει πολύ όταν το ακούω και πάντα σκάω και ένα χαμόγελο γιατί δεν το έχω συνηθίσει ακόμα…

Αλλάζει τη σχέση ο γάμος;
Και να την αλλάζει, εγώ δεν έχω προλάβει να δω κάτι τέτοιο. δεν είμαστε ούτε ένα μήνα παντρεμένοι! (γέλια)
έτσι κι αλλιώς είμαστε αρκετά χρόνια με τον Βαγγέλη και μέναμε και μαζί. Ο γάμος ήταν μια γιορτή για μας. Για τις οικογένειες μας και τους φίλους μας!

Πώς έγινε η πρόταση;
Απλά και γλυκά! Στο καναπέ του σπιτιού μας, ένα βράδυ που καθόμασταν χαλαρά μου είπε, διάλεξε ημερομηνία…

Τι ήταν αυτό που είδες στον Βαγγέλη και σε έκανε να πεις το “ναι”;

Όλα του! Για μένα είναι ξεχωριστός άνθρωπος, είναι το άλλο μου μισό. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα!

Ο γάμος στο νησί ήταν αυτό που ονειρευόσουν;
Ναι αυτό είναι αλήθεια! Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, χωρίς δεύτερη σκέψη επιλέξαμε τη Ζάκυνθο τον τόπο που έχω μεγαλώσει και αγαπώ αλλά και ο Βαγγέλης έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νησί. Τελικά, όλα ήταν παραπάνω από όσα είχα ονειρευτεί!

Είχες άγχος πριν την τελετή; Συγκινήθηκες κατά την διάρκεια;
Δεν είχα καθόλου άγχος, κι αν είχα λίγο με το που αντίκρισα τον Βαγγέλη μπροστά από την εκκλησία που έφυγαν τα πάντα. έβλεπα τις αγαπημένες μου φίλες, συγκινημένες και χαρούμενες που κρατούσα κι εγώ τα δάκρυα μου με νύχια και με δόντια! Τα κατάφερα όμως και δεν άφησα την τόσο μεγάλη χαρά μου να μου χαλάσει το μακιγιάζ (γέλια)!!!

Ταξίδι του μέλιτος;
Μείναμε στη Ζάκυνθο για να απολαύσουμε το υπόλοιπο των διακοπών μας!

Το παιδί ήταν στα σχέδιά σας; Θέλεις αγοράκι ή κοριτσάκι;
Το μωρό μας χτύπησε την πόρτα πριν καλά καλά το σχεδιάσουμε! Όταν αποφασίσαμε για το γάμο και το ανακοινώσαμε στους δικούς μας μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι είμαι έγκυος! Τώρα είμαι 4 μηνών και πραγματικά αυτό είναι που θα αλλάξει τη ζωή μας! Είμαστε ξετρελαμένοι! Όσο για το φύλο δεν μας απασχολεί καθόλου, το μόνο που σκεφτόμαστε να είναι ένα υγιές παιδάκι!

Θα μπορούσες να αφήσεις την δουλειά σου για να αφοσιωθείς στην οικογένεια;
Αγαπώ τη δουλεία μου αλλά η οικογένεια για μένα είναι το πιο σημαντικό απ όλα! Θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω και τα δύο, αν όμως χρειαστεί δεν θα διστάσω να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στην οικογένεια μου.

Read More

And More