Αποστολή TLIFE στη Δονούσα! Που θα γίνει ο γάμος της Κατερίνας και το γαμήλιο πάρτυ! Φωτογραφίες

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο του φετινού καλοκαιριού που αναμένεται να γίνει το talk of the town. Σήμερα στις 18:30, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά στη Δονούσα. Το TLIFE βρίσκεται ήδη στο νησί για να σου μεταφέρει το κλίμα και όλα όσα έγιναν στο γάμο και θα γίνουν τη δεξίωση.
Γάμος με θέα το απέραντο γαλάζιο
Η Κατερίνα θα ντυθεί σήμερα νυφούλα και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της στο εκκλησάκι της Παναγιάς στη Δονούσα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το ξωκκλήσι βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, στο χωριό Σταυρός και από εκεί μπορεί κανείς να δει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Κάτι που θα μπορέσει να απολαύσει και το ζευγάρι την ώρα που θα βγαίνει από το εκκλησάκι.

Οι ετοιμασίες στο εκκλησάκι έχουν ήδη ξεκινήσει από το πρωί και ήδη τοποθετούνται μεγάλες λευκές κορδέλες για τη διακόσμηση. Όλος ο στολισμός του γάμου, άλλωστε, θα έχει μια ρομαντική διάθεση και θα κινηθεί σε ανοιχτές αποχρώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην εκκλησία και σου εξασφάλισε τις πρώτες λήψεις από το χώρο που θα γίνει η τελετή.

Γαμήλιο γλέντι μέχρι το πρωί
Μετά το γάμο του ζευγαριού θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι σε ένα από τα πιο γραφικά εστιατόρια του νησιού, στο “Σκατζόχοιρο”. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά στη Δονούσα που συνδυάζει το απλό και λιτό στυλ που ταιριάζει στο ζευγάρι με εκλεκτά εδέσματα. Οι ετοιμασίες για το μενού και το γαμήλιο γλέντι έχουν ξεκινήσει από νωρίς και το προσωπικό του εστιατορίου βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.

Νυφικό και μακιγιάζ
Η ηθοποιός είχε επιλέξει από πολύ νωρίς το φόρεμα που θα βάλει στο γάμο της, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, αλλά και τα παπούτσια της από την Αθήνα. Πρόκειται για κάτι απλό και όμορφο, όπως ακριβώς θέλει να είναι και η τελετή. Όσο για το μακιγιάζ της; Αυτό το έχει αναλάβει ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος που βρίσκεται ήδη στη Δονούσα για το γάμο. Αν και το πιο πιθανό είναι το μακιγιάζ να κινηθεί σε απαλές γήινες αποχρώσεις, η Κατερίνα δεν έχει κάνει κάποια πρόβα και θα διαλέξει εκείνη την ώρα πως θα είναι τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Η ίδια, άλλωστε, θέλει όλα να είναι πολύ απλά και γι’ αυτό δεν αγχώνεται με την εμφάνισή της.
Απόβαση επωνύμων στη Δονούσα
Στο γάμο της Κατερίνας θα βρεθούν λίγοι και καλοί φίλοι της. Εκτός από τους συγγενείς του ζευγαριού, έχουν φθάσει στο νησί η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Γιαννέτο, ο Χρήστος Φερεντίνος με την σύζυγό του και η κολλητή φίλη της Κατερίνας, Στέλλα Καλλη.
Μάλιστα, το TLIFE επικοινώνησε με επιχειρηματίες στη Δονούσα που μας είπαν ότι τα περισσότερα δωμάτια έχουν κλείσει για το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου λόγω του γάμου. Παρόλο που το ζευγάρι θέλει να είναι διακριτικό, οι ντόπιοι έχουν ήδη ετοιμαστεί για τις ανάγκες που θα προκύψουν τις μέρες αυτές.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι ζήτησε αντί για δώρα στο γάμο τους, οι καλεσμένοι να δώσουν τα λεφτά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στο προσκλητήριο τους ανέφεραν χαρακτηριστικά: “Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Παναγιώτης και η Κατερίνα παρακαλούν θερμά όλους να μην μπουν στη διαδικασία αγοράς γαμήλιου δώρου. Αν παρ’ όλα αυτά ορισμένοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι, αυτό που θα επιθυμούσαν οι μελλόνυμφοι είναι να καταθέσετε το ποσό που θέλετε στο “Χαμόγελο του παιδιού” ή στο σύλλογο “Η Πίστη”.

Read More

And More