Χ. Πλούσης: Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Εριέττας Κούρκουλου!

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ζει τον έρωτά της και λάμπει από ευτυχία. Ποιος είναι όμως ο νεαρός που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της κληρονόμου; Πρόκειται για τον γοητευτικό Χάρη Πλούση.

H γνωριμία τους μετρά περίπου 2,5 χρόνια. Όταν η Εριέττα αποφάσισε μετά την αποφοίτησή της να μετακομίσει στο Λονδίνο για τις σπουδές της, υπήρξαν κάποια σύννεφα στη σχέση τους αλλά ποτέ δεν είχαν σταματήσει να επικοινωνούν. Όλόκληρο το καλοκαίρι όμως το πέρασαν μαζί και δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Λίγο πριν φύγει μάλιστα η Εριέττα από το Λονδίνο έβγαλε την παρακάτω φωτογραφία με τον μουντό καιρό, μίλησε απαξιωτικά για την πρωτεύουσα της Αγγλίας και παίνεψε την Ελλάδα που ανυπομονούσε να έρθει, αφού θα συναντούσε και τον έρωτά της.

Οι δυο τους δεν διστάζουν μάλιστα να δείχνουν στα προφίλ των κοινωνικών δικτύων τους, την σχέση τους και να δηλώνουν “παντρεμένοι” μεταξύ τους.

Ο Χάρης γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1985, μεγάλωσε στην περιοχή του Νέου Κόσμου και ασχολήθηκε σε μικρή ηλικία με το modeling, έχοντας πίσω του μεγάλη εμπειρία και σπουδαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον οίκο Armani. Έχει συζητηθεί πολύ για την καριέρα του αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτή.

Σπούδασε σε ΤΕΙ Τοπογραφίας και ασχολείται και με μία από τις μεγάλες του αγάπες, το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα προπονείται στις εγκαταστάσεις του Fous de Fout και είναι συνιδιοκτήτης. Aυτή την περίοδο εκτελεί και τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Ο Χάρης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους περισσότερους Έλληνες σχεδιαστές κι έχει δουλέψει και με πολλούς ξένους διάσημους οίκους.

Τι έλεγε όμως κάποια χρόνια πριν και στα πρώτα βήματα της καριέρας του στο περιοδικό Down Town, για το modeling και με ποιo στυλ κοριτσιού θα έκανε σχέση;

«Την πρώτη φορά που είδα τη Ναόμι – σε μία επίδειξη των Dolce Gabbana – δεν τη γνώρισα. Είχε έρθει μαζί με τον bodyguard της- άργησε και λίγο- περπάτησε στην πασαρέλα και έφυγε. Δεν μου άρεσε και πολύ για να σου πω την αλήθεια, έχω δει και πιο ωραίες κοπέλες. Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι άγνωστες και κυκλοφορούν στο δρόμο, απλά δεν είναι μοντέλα, μπορεί να δουλεύουν ταμίες σε μία τράπεζα ή πωλήτριες σε ένα σούπερμαρκετ. Εμένα αυτές οι γυναίκες μ αρέσουν».

«Κυρίως τα χρήματα με ενδιαφέρουν από το χώρο του modeling. Είναι μία τυχοδιωκτική δουλειά, πρέπει να πάς σε μία άγνωστη αγορά, να κάνεις casting, να δεις πελάτες, χωρίς κατ’ ανάγκην να έχεις κλείσει κάτι προηγουμένως. Εγώ θα προτιμούσα να είμαι εδώ, με τους φίλους μου και με την οικογένειά μου, αλλά είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μας που πρέπει να κινείσαι συνεχώς, να βρίσκεσαι σε εγρήγορση».

«Θυμάμαι μία φορά -απ τις πρώτες που περπατούσα στην πασαρέλα- είχε έρθει να με δει κάποιος κολλητός μου και με έπιασαν τα γέλια, κάτι τελείως αντιεπαγγελματικό, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Τα λίγα χρόνια που είμαι μοντέλο κατάλαβα ότι η ομορφιά δεν έχει άμεση σχέση με το modeling, τα περιοδικά δεν ψάχνουν πάντα τον πιο όμορφο: Περισσότερο μετράει αυτό που εκπέμπεις στο φακό. Έχω δει top models που δεν σου περνάει καν απ το μυαλό ότι είναι μοντέλα, ξέρουν όμως να στήνονται καλά μπροστά στη φωτογραφική μηχανή. Αυτό είναι που μετράει».

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στυλ στη γυναίκα που θα μ’ αρέσει για να κάνω σχέση μαζί της, είναι το κλικ που θα μου κάνει εκείνη τη στιγμή. Αυτό που έχω διαπιστώσει στα 4 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά είναι πως δεν μου αρέσουν καθόλου οι γυναίκες μοντέλα. Συνήθως με τραβάνε οι γλυκές κοπέλες, τα γλυκά μουτράκια. Μπορεί να είμαι μισή ώρα στα παρασκήνια μίας επίδειξης με 30 γυναίκες μοντέλα που θα τρέλαιναν κάθε άντρα και εμένα να μην μου αρέσει καμία, ενώ μόλις δω μία κοπέλα που δουλεύει ως βοηθός κάποιου σχεδιαστή ή είναι μία απλή dresser να ενθουσιαστώ, να μου βγάλει αυτό το “baby” που μ αρέσει».

Aυτό το γλυκό μουτράκι, πάντως είναι σίγουρα κάτι που κατέχει η Εριέττα Κούρκουλου.

Φωτογράφιση με Burberry outfit από τη boutique του πολυκαταστήματος Attica.

Δες παλιότερο βίντεο με τον Χάρη Πλούση να προετοιμάζεται για φωτογράφιση του Free Magazine.

Ο Σεπτέμβρης μπορεί να πλησιάζει απειλητικά και να αναγκάζει την όμορφη Εριέττα να ξαναφύγει για το Λονδίνο και τις σπουδές της, αλλά όλα δείχνουν πως τίποτα αυτή τη φορά δεν μπορεί να τη χωρίσει από τον γοητευτικό Χάρη.

Read More

And More