Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το Cirque du Soleil στην Αθήνα! Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί

Πρεμιέρα με πολλούς διάσημους έκανε χθες το βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ, το συναρπαστικό υπερθέαμα του Cirque du Soleil. Tο συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα με την παράσταση Alegria (χαρά), την πιο κλασική παράσταση, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε το 1994 στο Μόντρεαλ.
Η Alegria έχει μπαρόκ και οπερατικό ύφος, με φανταχτερές στολές, πρωτότυπη, ζωντανή μουσική κι ένα περίτεχνο σκηνικό, που υποστηρίζει δυναμικά ένα θέαμα αθλητισμού και καλλιτεχνίας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό μείγμα επιδεξιότητας, δύναμης και ταχύτητας σε συνδυασμό με τις καλαίσθητες, σχεδόν αιθέριες ερμηνείες. Στο διάρκειας δυόμισι ωρών θέαμα (με διάλειμμα) παρουσιάζονται ακροβατικά, ανάμεσα στα οποία, η έντονα αισθησιακή «Συγχρονική Αιώρα» και οι δυναμικές «Εναέριες Μπάρες», όπου παράτολμοι ακροβάτες πετούν στον αέρα, για να τους πιάσουν συνάδελφοί τους που κάνουν κούνια σε ύψος 12 μέτρων πάνω από το έδαφος.
Το μοναδικό αυτό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην πρεμιέρα του πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με την κόρη της Λυδία, τον μικρό Νικόλα και τον Λάμπη, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο, ο Φάνης Μουρατίδης, η Σίσσυ Φειδά, ο Αιμίλιος Χειλάκης με την αγαπημένη του Αθηνά Μαξίμου, η Κιμ Κίλιαν με τα παιδιά της, η Χαρούλα Αλεξίου και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More