Σ. Ρουβάς: Μας παρουσίασε όσα θα κάνει με την Α. Ηλιάδη και μίλησε για τον ερχομό της κόρης του! Φωτογραφίες

Σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής του βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς. Η επιτυχία στα επαγγελματικά του συνδυάζεται με την οικογενειακή ευτυχία και αυτό μαζί με την αγάπη του κόσμου του δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεται! Μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα του στο Diogenis ο τραγουδιστής μας παρουσιάζει το χώρο όπου θα εμφανίζεται το χειμώνα και μιλά για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του…

/

Ο Σάκης επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, δίνοντας για ακόμα μία χρονιά το δικό του στίγμα. Θα παρουσιάσει ένα αισθησιακό και διαδραστικό θέαμα σε ένα ατμοσφαιρικό live music cabaret. Μαζί του θα είναι η σέξι Αγγελική Ηλιάδη και το συγκρότημα Μέλισσες. Το πρόγραμμα θα περιέχει και ελληνικά και ξένα, και ποπ ροκ τραγούδια αλλά και πολλά ροκ λαϊκά τραγούδια καθώς και πρωτότυπες διασκευές.

“Έχουν αλλάξει τα πάντα στον χώρο. Έχει γίνει πιο θεατρικός, πιο ζεστός και πιο ερωτικός. Έχουμε μια πολύ γερή δόση καμπαρέ στον χώρο αλλά και στην επιλογή αρκετών τραγουδιών όπως και στις ενορχηστρώσεις. Είναι ένας πολύ ερωτικός χώρος στον οποίο θέλω φέτος να είμαστε πολύ χαλαροί και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας”, περιέγραψε ο Σάκης μιλώντας στην εκπομπή “Ελένη”.

Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε ένα από τα πιο ευχάριστα γεγονότα της ζωής του που είναι η τρίτη εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Κάτιας Ζυγούλη. Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του την δεύτερη κόρη του και ο Σάκης είναι ενθουσιασμένος που η οικογένειά του συνεχώς μεγαλώνει. “Υπάρχει μεγάλη ομορφιά σ’ αυτό. Τώρα που το ανακάλυψα δε σκοπεύω να το αφήσω!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τεράστιο χαμόγελό του πρόδιδε την ευτυχία του! Το TLIFE βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι τραγουδιστές λίγο πριν την πρεμιέρα τους για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα! Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

Από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένουν με όλη τους τη θετική ενέργεια για την πιο δυνατή μουσική εμπειρία διασκέδασης. Είστε έτοιμοι;

Read More

And More