Γ. Τσιμιτσέλης – Β. Λασκαράκη: Τέσσερα χρόνια μαζί! Φωτογραφίες

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη. Οι δυο ηθοποιοί έκλεισαν φέτος τέσσερα χρόνια σχέσης και βρίσκονται σε μια πολύ παραγωγική και όμορφη φάση της κοινής τους πορείας
Ο Γιάννης και η Βάσω είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Mega Πολυκατοικία το 2008 και η φιλία τους γρήγορα μετατράπηκε σε έρωτα. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Αν και κρατούν μια απόσταση από το θέμα του γάμου, ζουν μαζί και ευτυχισμένοι, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.
Κατά καιρούς μιλούν σε συνεντεύξεις τους ο ένας για τον άλλον και δεν κρύβουν τον έρωτα και τον ενθουσιασμό τους. Η Βάσω έχει δηλώσει πως δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στον Γιάννη, που θεωρεί πως είναι το άλλο της μισό και η χαρά της ζωής της, ενώ κι εκείνος έχει δηλώσει πως κάθε ζευγάρι έχει το δικό του κώδικα επικοινωνίας, όπως ακριβώς και εκείνος με την καλή του.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως το να εργάζονται στον ίδιο χώρο, έχει βοηθήσει σε ένα βαθμό τη σχέση τους, καθώς ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα. Φέτος, και οι δυο πρωταγωνιστούν στις θεατρικές παραστάσεις των Ρέππα – Παπαθανασίου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμμετέχει στην παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” και η Βάσω Λασκαράκη στην παράσταση “Βάλ’ τον υπουργό στην πρίζα”.
Λίγο πριν τις πρεμιέρες τους, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στον ΙΑΝΟ.
Δες φωτογραφίες:

/

/

Read More

And More