Έλενα Ψωμά: Η γνωστή μακιγιέζ μιλά στο TLIFE για τη σχέση της με τον tattoo artist των διασήμων!

Η Έλενα Ψωμά, είναι γνωστή μέσα από τις συνεργασίες της με διάφορους celebrities στο κομμάτι του μακιγιάζ. Η διάσημη μακιγιέζ είχε μια δύσκολη σχέση για την οποία έχει μιλήσει η ίδια στο παρελθόν και μέσα από αυτή απέκτησε μια κόρη, την πεντάχρονη σήμερα Ζωή. Εδώ κι ένα χρόνο είναι ευτυχισμένη ξανά, έχοντας στο πλευρό της τον Abe Cooperberg που διατηρεί γνωστό studio για τατουάζ, το Fetistattoo, στο Παγκράτι.

Η ίδια μίλησε στο TLIFE για το νέο της έρωτα και αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους, τι σημαίνουν τα τατουάζ που της έχει κάνει αλλά και για το αν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Για τη γνωριμία τους: “Ευτυχώς μετά από πάρα πολύ καιρό μου πηγαίνει κάτι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Eίμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι… Ξεκινήσαμε σαν φίλοι. Τον εμπιστεύτηκα αρχικά για την δουλειά του. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχα προγραμματίσει να κάνω ένα tattoo μανίκι, με πεταλούδες. Συλλέγω πεταλούδες από όλο τον κόσμο. Ήρθα βασικά να δώ το ύφος και το στυλ της δουλειάς, να δω αν μου κάνει και στην πορεία όσες ώρες ήμασταν μαζί και “χτυπούσε” το μανίκι μου καταλήξαμε να είμαστε μαζί, σε σχέση. Στην αρχή μάλιστα, μόλις με πρωτοείδε είπε: “Καλώς την τρελή!” (γέλια) Έπαιξαν ρόλο και οι δουλειές μας. Μπορεί να είναι διαφορετικές αλλά πρόκειται για τέχνη. Αυτό μας έφερε πιο κοντά. Σκέψου ότι τις ελέυθερές μου ώρες έρχομαι στο studio και τον παρακολουθώ να κάνει τατουάζ. Είναι μια τέχνη που την κάνεις και μένει για πάντα”

/

Επηρεάστηκε ώστε να κάνει περισσότερα τατουάζ; “Όχι, μ’ αρέσει πάρα πολύ η τέχνη αλλά δεν είμαι ο καμβάς του Αbe. Eγώ είχα έρθει να κάνω στγκεκριμένα πράγματα. Κι αυτά έκανα. Τον εμπιστεύτηκα γιατί είναι πολύ καλός καλλιτέχνης. Το βασικό είναι ότι σέβεται αυτό που έχει ο καθένας στο μυαλό του να κάνει κι αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει. Έχω τρέλα με τις πεταλούδες. Έχω ακόμη κι από τη Βενεζουέλα! Σε αυτό με έχει βοηθήσει κι ο Abe με διάφορους φίλους του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. “

Το καλοκαίρι τους στη Μύκονο
/

Υπάρχει ενδεχόμενο συγκατοίκησης; “Δεν μένουμε μαζί. Επειδή ζω με την κόρη μου, θέλω κάποια πράγματα να είναι προστατευμένα. Ευτυχώς έχει κι εκείνος έναν γιο, από έναν γάμο, σχεδόν στην ηλικία της κόρης μου, λίγο μικρότερο. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν έχουμε αφήσει τη σχέση μας να επηρεάσει την καθημερινότητα που είχαμε. Τα παιδιά εννοείται έχουν γνωριστεί και κανουν και πολύ καλή παρέα! Μας έχουν έρθει πολύ καλά τα πράγματα… Ο καθένας έχει το παιδί του, τη δουλειά του, έχουμε τη σχέση μας και όλα ρέουν καλά! Δόξα τον Θεό!”

Η Έλενα με την κόρη της, Ζωή.

Σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους; “Eίναι πάρα πολύ νωρίς. Επισημοποίηση σημαίνει να είμαστε καλά στην καθημερινότητά μας και να είμαστε καλά όλοι. Για ττην ώρα δεν σκεφτόμαστε κάτι, ούτε έχει γίνει κάποια πρόταση.”

Επαγγελματικά ετοιμάζει κάτι; “Αυτή την περίοδο κάνω personal coaching πάνω στο μακιγιάζ. Έρχονται διάφοροι που έχουν αφήσει τις σχολές τουςστο παρελθόν και θέλουν να ξαναμπούν στο χώρο της δουλειάς μας. Αυτό πηγαίνει πολύ καλά. Είναι ωφέλιμο, μπορεί να το κάνει κάποιος μόνο και μόνο για να εξελήξει το προσωπικό του στυλ. Μελετάμε όλα τα στυλ που επικρατούν σε όλο τον κόσμο κι ο καθένας φτάνει ως εκεί που θέλει! Κάτι άλλο που κάνω και λειτουργεί καλά, είναι μικρές ομάδες σεμιναρίων. Ας πούμε μπορεί να είναι πέντε κοπέλες που δεν έχουν χρήματα πια να παίρνουν συνέχεια make up artist να τις βάφει. Με αυτά τα σεμινάρια μπορούν, να μάθουν να περιποιούνται μόνες τον εαυτό τους. Έχουν καλλυντικά και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν! Ο κόσμος λόγω της κρίσης ανταποκρίνεται πάρα πολύ σε όλο αυτό. Κάνω ακόμη νύφες και συνεργάζομαι με πολύ γνωστό οίκο στο Κολωνάκι και φυσικά έχω όλο τον κύκλο των διασήμων που με εμπιστεύονται χρόνια και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας.”

Πρόσφατα με τη Βάνα Μπάρμπα

Ο σύντροφός της, Abe Cooperberg, έχει χτυπήσει τατουάζ σε πολλούς διάσημους. Ασχολείται με το τατουάζ πάνω από 10 χρόνια, και διατηρεί το Fetistattoo, στο Παγκράτι, τα τελευταία δύο χρόνια. Πριν ζούσε στο Βελιγράδι. Τον Abe τον έχουνε εμπιστευτεί πολλοί διάσημοι.

Δες φωτογραφίες με κάποιους από αυτούς

Ο Πέτρος Κωστόπουλος

Η Όλγα Φαρμάκη

Το κορίτσι των “Ράδιο Αρβύλα”, Χριστίνα Μουστάκα

Το μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης

Read More

And More