Η Εύη Αδάμ στο TLIFE για τη ζωή με τις κόρες της, το νέο επαγγελματικό της βήμα και τις πλαστικές επεμβάσεις!

Η Εύη Αδάμ, μπορεί αυτή την περίοδο να λείπει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού εκτός από το μόντελινγκ έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση, αλλά συνεχίζει με νέες δραστηριότητες. Το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή της, είναι οι δύο κόρες της Νεφέλη και Δανάη. Μετά από πολλά χρόνια γάμου με τον Λάμπη Λιβιεράτο, οι δρόμοι τους χώρισαν… Η Εύη μιλά στο TLIFE για την σημερινή της καθημερινότητα, τα νέα της σχέδια, τα όνειρά της, τα ανθρώπινα λάθη αλλά και για τα μυστικά της ομορφιάς της! Ακόμη αποκαλύπτει αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση…

Πώς περνάς αυτή την περίοδο, ετοιμάζεις κάτι επαγγελματικά; “To βασικό που κάνω τα τελευταία 13 χρόνια, είνα ν’ ασχολούμαι με τα παιδιά μου. Έχουν 24ωρο γεμάτο πρόγραμμα και κάποιες ώρες που κοιμούνται, κοιμάμαι κι εγώ! (γέλια) Ξυπνάμε, τις πηγαίνω σχολείο, στη συνέχεια προσέχω ο χώρος που ζούμε να είναι καθαρός, να έχω μαγειρέψει, να έχω ψωνίσει όσα χρειαζόμαστε… Τυπικά καθημερινά πράγματα. Κάνω διάφορες δουλειές που μου τυχαίνουν γιατί έχω αυξημένες υποχρεώσεις… Φυσικά το μεσημέρι που γυρίζουν τα κορίτσια από το σχολείο, ξεκινά το διάβασμα, τα φροντιστήρια και το βράδυ πια, πέφτουμε και οι τρεις μαζί για ύπνο.



To νέο της βήμα: “Καινούργιο για μένα είναι το παραμύθι που γράφω! Είναι ένα παιδικό παραμύθι, το οποίο το έχω τελειώσει και περιμένω τα σχέδια από έναν φίλο σκιτσογράφο ο οποίος είναι στο Λονδίνο, για να το “ντύσω”! Στη συνέχεια θα το προτείνω σε κάποιον εκδοτικό οίκο.”

Υπάρχει κάτι που έχεις αλλάξει στις συνήθειές σου μαζί και με την αλλαγή της προσωπικής σου κατάστασης; “Όχι κάτι ιδιαίτερο, απλά είναι πιο αυξημένες οι υποχρεώσεις πια. Ανέκαθεν ασχολιόμουν με τα παιδιά.

Με τις κόρες σου πώς περνάτε; Τις συμβουλεύεις; “Κάνουμε πολλές συζητήσεις. Μιλάμε πολύ για τις ανθρώπινες σχέσεις. Μου λένε για διάφορα αγοράκια αλλά ακόμη είναι σε φιλικό επίπεδο όλα! Μπορεί να έρθουν να μου πουν: “Μαμά σήμερα μου είπαν πέντε αγοράκια ότι τους αρέσω!” (γέλια)

Τι όνειρα κάνεις για τις κόρες σου; “Ονειρεύομαι να έχουν τάξη, ασφάλεια και πρόοδο! Και για το μεταξύ τους ονειρεύομαι αδελφοσύνη, ομόνοια και συνεργασία! Το μεταξύ τους είναι πολύ βασικό… Άλλωστε σε αυτό βασίζεται και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία… Εδώ δεν είναι σαν κάποιες άλλες χώρες που μόλις κλείσεις τα 17 σου χρόνια, μπορείς να “πάρεις το καπελάκι” σου και να ανεξαρτητοποιηθείς, επειδή θα ‘ χει φροντίσει το κράτος για σένα με διάφορα επιδόματα. Είναι αλλιώς κι έτσι οι σχέσεις στις ελληνικές οικογένειες είναι πολυ δυνατές.”

Ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς σου; Από τότε που σε γνωρίσαμε στα καλλιστεία δεν έχεις αλλάξει…“Το μυστικό είναι ότι από τα 26 μου χρόνια έχω κάνει παιδιά, που σημαίνει ότι από τότε μέχρι σήμερα κοιμάμαι από τις 21:30 το βράδυ, με σπάνιες εξαιρέσεις! Μόνο όταν βγω αργώ, που αυτό η μητρότητα δεν στο επιτρέπει και πάρα πολύ… Τώρα πια έχω και τη βοήθεια της Symmetria που συνεργάζομαι και μπορώ να κάνω κάποιες θεραπείες που χρειάζομαι σαν γυναίκα, πέραν της απλής κρέμας και του καθαρισμού του δέρματός μου. Δεν είμαι ματαιόδοξη με την εμφάνισή μου, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως θα με κάνει ο χρόνος “με τα κρεμμυδάκια” και γι’ αυτό δεν έχω καταφύγει ποτέ σε υπερβολές. Πλαστικές, υπερβολικά ενέσιμα, τραβήγματα κλπ.”

Τελικά είσαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων; “Είμαι υπέρ ναι… Χαίρομαι πολύ που η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορεί να αλλάξει τη φρικαλέα μύτη μιας γυναίκας και να την κάνει να αισθάνεται πιο ωραία με κάτι φυσιολογικό. Χαίρομαι που κάτι πολύ στραβό πάνω μας μπορούμε να το αλλάξουμε. Όταν όμως είμαστε ματαιόδοξοι και πάμε να πειράξουμε κάτι φυσικό πάνω μας και να καταφύγουμε σε κάποιες υπερβολές για να γίνουμε “άλλες” τότε το αποτέλεσμα θα είναι στραβό. Και δεν είναι στραβός ο γυαλός, εμείς στραβά αρμενίζουμε σ’ αυτή την περίπτωση.”



Εσύ έχεις κάνει κάτι;
Εγώ χρησιμοποιώ πολύ σπάνια, περίπου ανά 1,5 χρόνο το botox. Έχω πολύ ατροφικό πρόσωπο και κάνω έντονες ρυτίδες στο μέτωπο. Αλλά πολύ σπάνια, συνολικά έχω κάνει τρεις φορές.”

Τι κερδίζει μια γυναίκα μεγαλώνοντας και τι χάνει; “Πολλά μπορεί να χάσει και πολλά μπορεί να κερδίσει! Εμφανισιακά θεωρώ ότι οι γυναίκες ομορφαίνουν πια, μετά τα 25, αντί να χαλάνε. Πολλές γυναίκες, που θεωρώ ότι συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτές, έγιναν καλύτερες με την πάροδο του χρόνου και όχι χειρότερες όπως γίνονταν τα παλιότερα χρόνια. Ήταν και η καθημερινότητα αλλιώς… Δεν υπήρχαν lifestyle περιοδικά, δεν υπήρχαν περιοδικά για τη διατροφή, τη γυμναστική, να προσέχουν τα “ψωμάκια” τους, να ντύνονται πιο σωστά… Είναι πιο ωραίες οι γυναίκες στην εποχή μας παρά πριν από 30 χρόνια. Όσο αφορά στον χαρακτήρα, αναλόγως τι εμπειρίες είχε κάθε γυναίκα και που τις τοποθετεί. Πάντα στη ζωή μας υπάρχουν θετικές κι αρνητικές εμπειρίες. Αν τις πάρεις ως δεδομένο και “ψωνιστείς” με αυτές μπορεί να καταλήξεις λάθος. Αν τις αρνητικές σου εμπειρίες δεν τις πάρεις ως κομμάτι της ζωής σου και δεν τις προσπεράσεις ώστε να πας μπροστά, δεν ξέρω μπορεί να καταλήξεις με κατάθλιψη, με πικρία… Αναλόγως πως τις τοποθετούμε μέσα στο ταξίδι του χρόνου, τι σημασία τις δίνουμε και τι μαθαίνουμε απ’αυτές. Είναι όλα σχετικά.

Σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση; “Ποιον δεν έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση; Φυσικά…”

Αν έπρεπε να δώσεις μια συμβουλή στις γυναίκες του σήμερα που νιώθουν εγκλωβισμένες στην καθημερινότητα τους, ποια θα ήταν αυτή; “Θα έλεγα να κάνουν υπομονή. Κάποτε όλοι μας είχαμε ένα πλάνο πιο μακροπρόθεσμο και σκεφτόμασταν για πολλά χρόνια μακριά. Αυτό μας κόπηκε. Η μοναδική συμβουλή για να μπορούμε να ισορροπούμε, είναι το day by day. Nα μπορούμε να χαιρόμαστε το σήμερα επειδή μπορούμε και το έχουμε, αποφεύγοντας τα λάθη. Δεν μας επιτρέπεται πια να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι όλα αβέβαια. Επειδή μπορεί να τρελαθείς και να αγχωθείς μόνο το day by day πορεί να μας σώσει. Βγήκε η μέρα, είμαστε καλά, γελάσαμε λίγο, ήπιαμε κι έναν καφέ έστω και στο σπίτι, διβάσανε τα παιδιά μας, πέσαμε για ύπνο; Οκ! Καλά είμαστε, αύριο πάλι και ο,τι θέλει η μέρα.”

Θα άλλαζες κάτι αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω; “Αν και το σωστό είναι να απαντήσω στα 80 μου σε αυτή την ερώτηση για να δω τι θα έχω κάνει ως τότε… Θα τ’ άλλαζα όλα για να δω τι θα γινόταν! (γέλια) Αρχής γενομένης του να μην ερχόμουν στην Ελλάδα να σπουδάσω όπως είχα κάνει τότε αλλά να συνέχιζα το γερμανικό μου σχολείο… Να συνέχιζα και την τετάρτη λυκείου δηλαδή στη Γερμανία, να μην πήγαινα σε δύο σχολεία και να σπούδαζα εκεί. Εκεί θα άλλαζαν όλα… Βέβαια δεν ξέρω αν μ’ εκείνη την αλλαγή θα ήμουν λιγότερο ή περισσότερο ευτυχισμένη σήμερα. Ακόμη όμως δεν έχω κάνει απολογισμό… Στα 80 τα ξαναλέμε!” (γέλια)

Read More

And More