Γ. Μποσταντζόγλου – Δ. Παπαδήμα: Χώρια στη ζωή αλλά παθιασμένο ζευγάρι στη σκηνή!

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα έχουν μία ιδιόρρυθμη σχέση. Αγαπάει πολύ ο ένας τον άλλον , έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Θαλασσινή αλλά ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Μετά από 20 χρόνια αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο για την οικογένειά τους να μην μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Την απόφαση αυτή την ενέκρινε και η 16χρονη κόρη τους που προτιμά να τους βλέπει χώρια αλλά ευτυχισμένους.

Η Δήμητρα είχε αναφερθεί στην σχέση της με τον ηθοποιό όταν ήταν καλεσμένη στο Μίλα αλλά και σε κάθε της συνέντευξη λέει τα καλύτερα για αυτόν. Άλλωστε αυτά που τους ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που τους χωρίζουν.

/

Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία τους στο θέατρο που υποδύονται ένα επίσης ιδιόρρυθμο ζευγάρι! Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν οι δυο τους έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο θέατρο Ήλιου και έχει τίτλο “Μικρά συζυγικά εγκλήματα”. Από το έργο δεν λείπουν και οι τρυφερές στιγμές και τα φιλιά με πάθος…

/

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που προσπαθεί να ανακαλύψει εκ νέου τη σχέση του καταλήγει σε έναν “πόλεμο” ολοκληρωτικής εξόντωσης. Μια μαύρη κωμωδία, στην οποία οι ερωτοτροπίες και οι χαριεντισμοί μεταλλάσσονται σε έναν πόλεμο ολοκληρωτικής εξόντωσης.

Read More

And More