M. Xρουσαλά – Λ. Πατίτσας: Οι πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο και οι ευχές των φίλων!

Η ωραιότερη στιγμή στη ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά έφτασε! Το απόγευμα της Τετάρτης κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της… Η όμορφη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας λάμπουν από ευτυχία και δεν σταματούν από χθες να δέχονται τις ευχές των φίλων τους για το πρώτο τους παιδάκι!

Πλέον η παρέα της Μαριέττας απέκτησε ένα ακόμη μέλος που αναμένεται για λίγο καιρό ακόμα να είναι και η απόλυτη πρωταγωνίστρια. “Χαίρομαι πολύ που στην παρέα μου προστέθηκε ένα νέο μέλος. Μετά την Έλλη και την Δέσποινα, απέκτησε παιδάκι και η Μαριέττα. Μόνο έγω έχω μείνει ακόμα χωρίς παιδί”, λέει αστειευόμενος στο TLIFE ο καλός της φίλος Μάνος Μαγιάτης.

“Τους εύχομαι να ζήσει και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο”, συνεχίζει ο γνωστός μάνατζερ και συμπληρώνει πως ελπίζει να πάρει και από τους δύο η μικρή γιατί αλλιώς η παρέα θα αρχίσει πάλι τα στοιχήματα για το σε ποιον μοιάζει!

Όσον αφορά για το ποιος μάντεψε τελικά την ημερομηνία της γέννας, η Δέσποινα Καμπούρη μας έδωσε την νικήτρια:

Στο πλευρό της Μαριέττας από την πρώτη στιγμή ήταν και ο αδερφός της Θανάσης! Ο ευτυχής θείος μάλιστα αγόρασε στην ανιψιά του και ένα πανέμορφο μπαλόνι!

Στο TLIFE μίλησε και ο γυναικολόγος της κος Παράσχος, λίγες ώρες μετά τον τοκετό: “Οι πόνοι της ξεκίνησαν το πρωί, την είδα πρώτα εγώ και μετά πήγε στο Ιασώ όπου εξελίχθηκε ο τοκετός γρήγορα και ομαλά. Η ίδια ήταν πολύ καλά και χαρούμενη όπως πάντα και ο σύζυγος το ίδιο κεφάτος. Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός. Κοντά της είναι φυσικά ο σύζυγός της αλλά και όλη η οικογένεια.”

Σύμφωνα με τις σημερινές πληροφορίες: η Μαριέττα θηλάζει κανονικά το μωράκι της και είναι πολύ ευτυχισμένη! Η κορούλα τους μοιάζει περισσότερο στον Λέοντα. Βέβαια είναι οι πρώτες ημέρες ακόμη…”

Δες τις ευχές που έστειλαν στην Μαριέττα μέσω twitter κάποιοι από τους φίλους της:

Read More

And More