Μ. Μηλιαρέση: Μπαίνει σήμερα στο χειρουργείο – Τι λέει η ίδια στο TLIFE

Mια επέμβαση στις φωνητικές της χορδές πρόκειται να κάνει σήμερα η Μαίρη Μηλιαρέση σε ιδιωτική κλινική. Η πρώην παρουσιάστρια και νυν ιδιοκτήτρια γνωστού bar στου Ψυρή, είχε και παλιότερα ένα πρόβλημα υγείας με κάποιο όγκο αλλά διαβεβαίωσε στο TLIFE ότι δεν έχει να κάνει με εκείνο το περιστατικό η σημερινή εγχείρηση.

Συγκεκριμένα είπε στο TLIFE: “Θα κάνω σήμερα μια εγχείρηση αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να κάνω για μια εβδομάδα αφωνία. Έχω κάνει έναν κάλλο στις φωνητικές μου χορδές, σαν αυτόν που παθαίνουν οι τραγουδιστές. Καταπολεμείται είτε με αφωνία, είτε με εγχείρηση. Εγώ εξαιτίας της δουλειάς μου στο μαγαζί δεν μπορούσα να είμαι είκοσι μέρες σε αφωνία και έτσι αποφάσισα να κάνω το χειρουργείο. Δεν είναι τίποτα, το κάνεις και βγαίνεις αμέσως. Στο μαγαζί μιλάω πάρα πολλές ώρες, είναι δυνατά κι η μουσική, έχω πιέσει πολύ τη φωνή μου και έγινε ό,τι έγινε. Πηγαίνω και σε μια σχολή θεάτρου που είχα σταματήσει πριν τρία χρόνια και είναι αδύνατον να μη μιλάω και μου δημιουργεί πρόβλημα κι εκεί η φωνή μου! Τώρα μπορώ και μιλάω έχοντας πάρει κορτιζόνη!

Το μεσημέρι θα μπω σε ιδιωτική κλινική, διάλεξα να μπω Πέμπτη για να μπορώ να είμαι σχετικά καλά στο πάρτυ που κάνω κάθε Τετάρτη! Κερνάω M&M’s και pizza! Περνάμε πολύ καλά, υπάρχει κέφι, χορός…”

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά.

Read More

And More