Ηλίας Μαμαλάκης: Μυστικός γάμος για τον διάσημο chef!

Σε μια από τις πιο ήρεμες και όμορφες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Μαμαλάκη, ο οποίος ντύθηκε γαμπρός και πριν από λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ντορίτα Πετρατζά. Ο γάμος τους έγινε στις 18 Οκτωβρίου στην εκκλησία του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Εκάλη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Φεβρουάριος 2012 στην παρουσίαση των Χρυσών Σκούφων στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια!
Το TLIFE επικοινώνησε με τον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη, όπου ανήκει το γραφικό εκκλησάκι που έγινε ο γάμος και μας επιβεβαίωσαν το χαρμόσυνο γεγονός.

Ο μετρ της γαστρονομίας μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν από δυο χρόνια, όταν έχασε την σύζυγό του Στέλλα, μπορεί και χαμογελά ξανά έχοντας στο πλευρό του μια γυναίκα που τον βοηθά και τον στηρίζει σε κάθε κίνησή του.
Η κα Πετρατζά είναι υψηλό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στο παράρτημα της Νέας Ερυθραίας και πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο και χαμογελαστό άνθρωπο. Σύμφωνα με πηγές του TLIFE αναφέρει πως πρόκειται για μια πολύ γλυκιά και εντυπωσιακή γυναίκα γύρω στα 50 που έχει τρία παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους.
“Η Ντορίτα είναι ένας πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος. Τι να πω ψυχούλα και πάντα χαμογελαστή. Ήταν όμως λίγο άτυχη, ο πρώτος της σύζυγός είχε πεθάνει. Έχει τρία παιδιά δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Τα δυο, αν δεν κάνω λάθος, είναι από τον πρώτο της σύζυγο και το τρίτο από τον δεύτερο που έχουν χωρίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νοέμβριος 2011 σε παρουσίαση βιβλίου!
Φίλοι και συνάδελφοί της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και όλοι αναφέρονται σε μια πολύ γοητευτική κυρία που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της. “Είναι ψυχούλα και πολύ καλή γυναίκα. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα εδώ και χρόνια. Είναι γύρω στα 50 και είναι μια αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα με πολύ θετική αύρα”.
Οι δυο τους έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις μαζί, όπου ήταν πολύ διακριτικοί. Το 2011 ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίκας Μητσοτάκη και τον Φεβρουάριο του 2012 είχαν εμφανιστεί μαζί στην απονομή των “Χρυσών Σκούφων” στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου της, αποκαλύπτοντας πως έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτό το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

O μυστικός γάμος του Ηλία Μαμαλάκη στο Μίλα!

Επιμέλεια – ρεπορτάζ: Μαρία Ρουμελιώτου, Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More