Κ. Κρομμύδας: Ο καλύτερος ρόλος του είναι αυτός του μπαμπά! Tο TLIFE στην παρουσίαση του βιβλίου του

Ο Κώστας Κρομμύδας την Παρασκευή το απόγευμα βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο Φωλιά με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου “Μπαμπά μεγάλωσε με“. Η μεγάλη αγάπη που έχει στην κόρη του, αλλά και το γεγονός ότι από τότε που γεννήθηκε το παιδί του ασχολείται πολύ με το μεγάλωμα και την ανατροφή της οδήγησαν τον ηθοποιό στην απόφαση να μεταφέρει στο χαρτί όλα αυτά που έχει ζήσει από τη μέρα που έγινε πατέρας.

Φίλοι και συγγενείς που στηρίζουν τον ηθοποιό σε κάθε του βήμα συναντήθηκαν και ακούσαν τα όσα είχαν να πουν η παιδίατρος, Μαρία Ματιάτου και η παιδοψυχίατρος, Αναδρομική Κατσαρού για το βιβλίο. Σε μια πολύ όμορφη και ζέστη βραδιά όπου εξελίχθηκε σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση γύρω απο τα θέματα της ανατροφής των παιδιών.

Παρόντες ήταν ακόμα, η πρώην δήμαρχος Εκάλης Βάσω Σπηλιοτοπούλου, οι ιδιοκτήτες της ΜΙΝΩΑΣ Γιάννης και Ζωή Κωνστανταροπούλου καθώς και η παρτενέρ του Κώστα Κρομμύδα στο “Dancing with the stars”, Άννα Πολύζου.

Εκεί, ήταν και το TLIFE! Λίγο λοιπόν πριν απολαύσουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιός σε ρόλο χορευτή στο λαμπερό show του ΑΝΤ1, τον είδαμε σε έναν ιδιαίτερο ρόλο αυτόν του πατέρα. Γιατί εκτός από την μικρή Βάια, ο Κώστας είναι και πατέρας ενός ακόμα παιδιού, του “Μπαμπά μεγάλωσε με”.

Στο πλευρό του πάντα η σύζυγος του, Μαρίνα Γιώτη και η μονάκριβη κορούλα του Βάια.

Read More

And More