Το TLIFE στις πρόβες του Dancing! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το Dancing with the stars 3 ξεκινά και οι αγαπημένοι σου stars δεν έχουν σταματήσει να κάνουν εντατικές πρόβες. Κάποιοι έχουν μία σχετική εμπειρία με το χορό, άλλοι δεν έχουν καθόλου όμως όλοι έχουν το ίδιο κέφι και ενθουσιασμό για την πρεμιέρα του show! Σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό που θα τους κρατήσει όσο περισσότερο μέσα στο παιχνίδι.

Για τον λόγο αυτό αψηφούν την κούραση από τις πολύωρες πρόβες, το φορτωμένο πρόγραμμα και τις πολλές μελανιές που έχουν όλο αποκτήσει από την στιγμή που αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο χορευτικό show του ΑΝΤ1.

Ανάμεσα στους stars που θα πάρουν μέρος και θα μας δείξουν το ταλέντο τους στο χορό είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Ηλίας Βρεττός. To TLIFE “τρύπωσε” στην προετοιμασία τους και σου παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες…

H σέξι Μαριάντα μέχρι τώρα ξεσήκωνε με τα χορευτικά της στις νυχτερινές πίστες που εμφανιζόταν. Τώρα θα κάνει της φιγούρες της στο παρκέ του Dancing!

O Γιώργος γεμίζει με θετική ενέργεια κάθε χώρο στον οποίο βρίσκεται. Το κέφι του και η ενεργιτικότητά του είναι τα καλύτερα όπλα του για να ξεχωρίσει στο show ενώ δεν σταματά να δουλεύει σκληρά με την παρτενέρ του Έμιλυ Ματθαιακάκη.

Ο Ηλίας ξεδιπλώνει ένα ακόμη ταλέντο του, αυτό του χορευτή! Είναι πολύ ενθουσιασμένος με την συμμετοχή του αλλά ταυτόχρονα έχει αρκετό άγχος για το αν θα τα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Read More

And More