H Ν. Γερμανού στο TLIFE για την εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera!

Η εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera βρίσκεται σε εξέλιξη και το TLIFE εκπέμπει live όλες τις εκπομπές που παρουσιάζουν οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες. Στην συντροφιά τους έχουν όμως και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού που είναι πολύ χαρούμενοι με όλο αυτό. Μία από αυτούς είναι και η Ναταλία Γερμανού η οποία μοιράστηκε με το TLIFE κάποια από τα συναισθήματά της!

Νομίζω ότι είναι από τις μεγαλύτερες μουσικές γιορτές αυτή τη στιγμή. Μετά από τα Mad Video Music Awards, εγώ θα έλεγα ότι, η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του Sfera είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μουσική γιορτή ελληνικού τραγουδιού. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που την διοργάνωσή της την έχει αποκλειστικά ο Sfera και όλοι η παραγωγοί την περιμένουμε κάθε χρόνο πως και πως. Γιατί όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες δίνουν το παρών και είναι πολύ ωραίο που παίρνουν τον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού”, δηλώνει η Ναταλία στο TLIFE.

Παρόλο που, όπως καταλαβαίνεις, οι ώρες είναι πολλές όλοι οι άνθρωποι του Sfera το κάνουν με μεγάλη λαχτάρα. “Είμαστε πάρα πολύ ώρες αλλά η ατμόσφαιρα θυμίζει τόσο πολύ party που μόνο κουραστικό δεν είναι”, μας λέει η Ναταλία ενώ συμπληρώνει πως και οι καλλιτέχνες το κάνουν με ευχαρίστηση: “με πάρα πολύ χαρά, με πάρα πολύ κέφι και νομίζω το ευχαριστιούνται και οι ίδιοι, το αισθάνονται σαν να είναι το χόμπι τους”

Φυσικά, την μεγαλύτερη χαρά την έχει το κοινό στο οποίο κιόλας απευθύνεται αυτή τη πρωτοβουλία του Sfera που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό μας επιβεβαιώνει και η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια του Μες την καλή χαρά: “Έχουμε πάρα πολλά μηνύματα. Μεγάλη είναι και η συμμετοχή του κόσμου ο οποίος έρχεται, τώρα στο Mall ακόμα πιο εύκολα, αλλά κι όταν το κάναμε στο στούντιο του Sfera πάλι ερχόταν κόσμος. Πιστεύω αρέσει πολύ αυτή η πρωτοβουλία του Sfera και στον κόσμο και στους καλλιτέχνες και σε εμάς. Όλοι ευχαριστημένοι μένουμε στο τέλος!”

Από το στούντιο του αγαπημένου ραδιοφώνου έχουν περάσει μέχρι στιγμές πολλά από τα μεγάλα ονόματα της ελληνική μουσικής και μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου θα φτάσουν συνολικά τους 100 καλλιτέχνες. Το TLIFE σου μεταδίδει ζωντανά τις εκπομπές ενώ ταυτόχρονα ο φωτογράφος μας Πέτρος Χόντος βρίσκεται στο στούντιο για να καταγράψει τα παρασκήνια των εκπομπών!

Δες εδώ τους καλλιτέχνες που είδαμε την πρώτη μέρα, εδώ τους καλλιτέχνες που είδαμε την δεύτερη μέρα και εδώ τους καλλιτέχνες που θα δούμε σήμερα!

Read More

And More