Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Πότε περιμένουν τον ερχομό της κορούλας τους!

Οικογενειακά μαζί με τα δυο αγγελούδια τους και εν αναμονή του τρίτου παιδιού τους περνούν τις φετινές γιορτές ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το γνωστό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει με ανυπομονησία τον πελαργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE οι δυο τους αναμένεται να καλωσορίσουν το τρίτο παιδάκι τους μέσα στις επόμενες 20 μέρες. Η εγκυμοσύνη της Κάτιας εξελίσσεται προς το παρόν κανονικά, η ίδια άλλωστε μετά από δυο γέννες έχει λιγότερο άγχος και ξέρει καλύτερα όλα τα στάδια μιας εγκυμοσύνης. Στο πλευρό της βέβαια, έχει κάθε στιγμή και τον μαιευτήρα-γυναικολόγο της κ. Ελπιδοφόρο Δουράτσο.
To TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό γυναικολόγο που μας ενημέρωσε πως η όμορφη Κάτια βρίσκεται ήδη στο μήνα της και κοντεύει να γεννήσει. Η ίδια μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου θα μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει με καισαρική, όπως ακριβώς έγινε και στα προηγούμενα μωράκια της.
Μέχρι την ώρα του τοκετού, όμως, τόσο η εγκυμονούσα Κάτια, όσο και ο Σάκης με την μικρή Αναστασία και τον Αλέξανδρο περνούν μοναδικές γιορτινές στιγμές και απολαμβάνουν την εορταστική ατμόσφαιρα.
Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι με το καλό!

Read More

And More