Το TLIFE στις πρόβες της Μ. Μπεκατώρου για το “Dancing”! Όλα όσα μας αποκάλυψε!

Σε πυρετό προετοιμασιών για την guest συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρία Μπεκατώρου. Το TLIFE τη συνάντησε στις πρόβες της για το Quickstep που θα χορέψει την Κυριακή και εκείνη μας μίλησε για όλα.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, η όμορφη Μαρία βρέθηκε στο “Dance studio” της Γκαλένας Βελίκοβα και ξεκίνησε τη χορογραφία της με τον Ρίχαρντ. Κάπου ανάμεσά στις χορευτικές φιγούρες και τα διαλείμματα, όμως, μας μίλησε για το show χορού, την κριτική επιτροπή και το άγχος του live.

Πες μας λίγα λόγια για αυτήν την εμπειρία με το χορό…
“Η αλήθεια είναι πως ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι το φανταζόμουν και θέλει πολλή δουλειά για να βγει μια χορογραφία. Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στα παιδιά που συμμετέχουν και το κάνουν αυτό κάθε εβδομάδα. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και κυρίως για εμένα, που τα μόνα μαθήματα χορού που έχω κάνει είναι μπαλέτο μέχρι 8 χρόνων και παραδοσιακοί χοροί. Ευτυχώς ο Ρίχαρντ είναι καλός και προσπάθησε να με μυήσει στον κόσμο του χορού σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλο αυτό το ξεκινήσαμε πριν λίγες μέρες και πρέπει να βγάλουμε τη χορογραφία σε λιγότερο από μια εβδομάδα”.
Υπάρχει άγχος για το live της Κυριακής;
“Γενικά όλο αυτό με αγχώνει. Τα πρώτα δέκα βήματα είναι τα πιο δύσκολα. Αν τα καταφέρω στην αρχή, στα πρώτα βήματα, μετά θα πάει καλύτερα γιατί θα έχω στήσει σωστά το σώμα μου. Είναι όλα, όμως, λίγο δύσκολα, τα πόδια να είναι σωστά, τα βήματα σωστά, να πατάς στις μύτες όταν πρέπει, να είσαι σωστά στημένος… τα πόδια, το κεφάλι, η μέση, η πλάτη, όλα!”

Το ότι θα είσαι μπροστά σε κριτική επιτροπή σου δημιουργεί ένα παραπάνω άγχος;
“Όχι με αγχώνει ούτως ή άλλως όλο… (γέλια) Κοίτα, εγώ δεν βαθμολογούμε στο show, γιατί θα κάνω μια guest εμφάνιση. Θέλω η εμφάνισή μου να είναι αξιοπρεπής και η κριτική επιτροπή με αγχώνει όσο και το γεγονός ότι τόσος κόσμος θα με βλέπει από το σπίτι”.
Σαν εμπειρία, πώς είναι η συμμετοχή στο show;
“Ωραία. Περνάμε πολύ όμορφα στις πρόβες και το διασκεδάζω πολύ”.
Θα συνεχίσεις τα μαθήματα χορού και μετά το “Dancing”;
“Να πω την αλήθεια επειδή είναι και κοντά η σχολή θα ήθελα να συνεχίσω κάποια μαθήματα χορού. Είχα στο μυαλό μου να έρχομαι 2-3 φορές για χορό, για εκτόνωση”.

Στο live θα έρθει ο σύζυγός σου να σε δει;
“Θα έρθει σίγουρα ο Αντώνης για να με ενθαρρύνει κιόλας. Εξάλλου, τόσες μέρες με έχει χάσει, να δει τουλάχιστον το αποτέλεσμα”.
Τώρα μετά την guest εμφάνιση, θα ήθελες να συμμετέχεις του χρόνου ως διαγωνιζόμενη στο show;
“Όχι δεν θέλω να το ξανακάνω. Επειδή τώρα μου το πρότεινε η παραγωγή και ήθελα να ζήσω την εμπειρία, αποφάσισα να συμμετάσχω. Αλλά μέχρι εκεί. Στο Dancing θα πάω για να διασκεδάσω τόσο εγώ, όσο και ο κόσμος και θα ήθελα να μην είναι αυστηροί μαζί μου”.
Τελικά, σου αρέσει να τολμάς και να δοκιμάζεις νέα πράγματα…
“Μου αρέσει να κάνω νέα πράγματα και μην ξεχνάς ότι η δική μου συμμετοχή σε άλλο φιλανθρωπικό show, στο “Just the two of us” μου άνοιξε πολλές πόρτες. Έτσι ήρθε και η πρόταση για το “Junior Master Chef” που ήταν μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Δεν λέω όχι σε όμορφα πράγματα και θέλω όλα να τα κάνω με αξιοπρέπεια. Ελπίζω την Κυριακή να το απολαύσουμε όλοι”.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες για το “Dancing with the stars”:

Read More

And More