Φιλιππίδης – Θεωνά- Μαξίμου: Γιατί ψωνίζουν μαζί σε εμπορικό κέντρο; Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χρήστου Δήμα με τίτλο “Ακάλυπτος”. Η Καραγιάννης – Καρατζόπουλος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών. Το TLIFE ακολούθησε για δύο μέρες, με τον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντου, τους συντελεστές στις λήψεις που έκαναν στο κτήμα Νάσιουζτικ αλλά και σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

/

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη: “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Πρόκειται για την κωμωδία της χρονιάς σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη, Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές τον Μάρτιο του 2013.

/

Κατά την διάρκειά της βλέπουμε στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως Ακάλυπτος, που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την αξιοποιήσει….

/

Λίγο πριν τελειώσουν τα γυρίσματα και ξεκινήσει η τελική διαδικασία για την ολοκλήρωση της ταινίας, το TLIFE συνάντησε στα παρασκήνιά τους τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Αθηνά Μαξίμου, την Τζένη Θεωνά, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αγγελική Ανδρίτσου και τον Θανάση Βισκαδουράκη σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και κεφάτο κλίμα. Μπορεί οι απαιτήσεις και οι ώρες που απαιτούνται για ένα καλό αποτέλεσμα να είναι πολλές, οι συντελεστές του Ακάλυπτου όμως φαίνεται πως δεν πτοούνται…

Δες baskstage φωτογραφίες!

/
Η Τζένη Θεωνά λίγο πριν γυρίσει τη σκηνή της

/
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη κάνει μία μικρή επανάληψη στο ρόλο της

/
Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντμετωπίζει με πολύ χαρά την διαδικασία των γυρισμάτων

/
Ο Χρήστος Δήμας δίνει σκηνοθετικές οδηγίες στους ηθοποιούς

/
Μέρος των γυρσιμάτων έγιναν σε κατάστημα εμπορικού στο Μαρούσι

/
Η Βασιλική Ανδρίτσου χαμογελάει στον φακό του TLIFE λίγο πριν το γύρισμα

/
Η Αθηνά Μαξίμου δοκιμάζει παπούτσια για τις αανάγκες της δικής της σκηνής

/
Η εκκεντρική εμφάνιση του Θανάση Βισκαδουράκη για χάρη του ρόλου

/
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ρίχνει μία τελευταία ματιά στο σενάριο

Λίγα λόγια για την ιστορία
Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το ωραίο φύλο, πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει φιλέτα, όπως ο περιβάλλων χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει ανταμείψει και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα πιάσει την καλή, μια για πάντα.

Η διανομή της ταινίας
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο του Ακάλυπτου και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο ρόλο του κολλητού του Μάκη, γνωστού και ως Τίγρη. Ως γυναίκες των δύο φίλων η Κατερίνα Λέχου και η Βασιλική Ανδρίτσου. Πιστή βοηθός η Αθηνά Μαξίμου, και εντυπωσιακή Ζέτα η Τζένη Θεωνά. Ως απίθανος οργανωτής αποδράσεων και άλλων ειδικών αποστολών Πέτρος ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ως σιδηρά Υπουργός η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, επιχειρηματίας μοναχός Ιάκωβος Γιώργος Σουξές, Σουλτάνος ο Κώστας Βουτσάς, Αρχιφύλακας ο Αντώνης Λουδάρος και σοφός μπάρμαν ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Read More

And More