Οι πρωταγωνιστές του Dancing λίγο πριν την πρόβα! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πλησιάζουμε προς τον τελικό του Dancing with the stars 3 και η αγωνία των παικτών μεγαλώνει. Οι πρόβες τους δεν έχουν σταματημό και ο βαθμός δυσκολίας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Ωστόσο εκείνοι το διασκεδάζουν όσο τίποτα και μέσα από όλη την διαδικασία βρίσκουν αφορμή για εκτόνωση…

Αυτή την Κυριακή, στο 12ο κατά σειρά live του show θα έχουν την βοήθεια και κάποιων παλιών μας γνώριμων στο χορό! Τα ονόματα είναι ήδη γνωστό αφού τα ανακοίνωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο τέλος του προηγούμενου Dancing. Το TLIFE όμως τους “τσάκωσε” λίγο πριν τις τελευταίες πρόβες τους.

Ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε για μία ακόμη φορά στα στούντιο Κάππα και απαθανάτισε με τον φακό του τους αγαπημένους σου star.

/

Η Λάουρα Νάργες κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι μετά από 4 live που ήταν προτεινόμενη και σίγουρα η χαρά της αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ μεγαλύτερη, όπως άλλωστε και η προσπάθεια που χρειάστηκε να κάνει.

/

/

Ο Νίκος Αναδιώτης έχει πάντα στο πλευρό του την ντάμα του Αναστασία η οποία δεν σταματά να του δίνει οδηγίες ακόμα και στο πάρκινγκ…

/

/

Η Νάντια Μπουλέ θα φορέσει ξανά, ύστερα από αρκετό καιρό, τα παπούτσια χορού και θα μας εντυπωσιάσει με τις φιγούρες της!

/

/

Ατελείωτες είναι οι πρόβες και για τον Ηλία Βρεττό που έχει να ανταπεξέλθει και στις υποχρεώσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

/

/

Επιστροφή στο Dancing κάνει κα η Ευγενία Μανωλίδου η οποία έχει εμπλακεί περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη με το χορευτικό show του ΑΝΤ1. Εκτός από το ότι παρουσίαζε εκπομπή σχετική με αυτό, την είδαμε πρόσφατα σε guest ρόλο και σε ένα από τα φετινά live.

/

Θα χορέψουν μαζί και σίγουρα η συνύπαρξη θα είναι εντυπωσιακή! Η πολυτάλαντη Ματθίλδη Μαγγίρα θα είναι το τρίτο άτομο στο χορευτικό της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του παρτενέρ της. Οι δύο γυναίκες έχουν πολύ καλή χημεία και η προετοιμασία τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι διασκεδαστική. Το TLIFE “τρύπωσε” πρόσφατα και σε άλλες πρόβες τους!

/

/

Η ηθοποιός παρόλο που από την αρχή του show θεωρείται από τα φαβορί δεν έχει σταματήσει να δουλεύει σκληρά και να μας εκπλήσει κάθε φορά με όλα όσα κάνει. Τώρα θα έχει δίπλα της την μοναδική Ματθίλδη και όπως είναι φυσικό είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Τόσο που κέρδισε και ο φωτογράφος μας ένα φιλάκι…

/

Read More

And More