Κ. Στικούδη: Αποκλειστικά στο TLIFE το φόρεμα που επέλεξε για το νέο της video clip!

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη η οποία πραγματοποίησε χθες, όπως είχες διαβάσει πρώτη στο TLIFE, τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι “Ψηλά τακούνια”. Πρόκειται για ένα κομμάτι σε στίχους και μουσική των Otherview που αναμένεται να μας ξεσηκώσει.

/

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από τις 9 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια και σου παρουσιάζουμε αποκλειστικά όλα όσα μάθαμε για τα look της Κατερίνας αλλά και την εντυπωσιακή δημιουργία που φοράει ανάμεσα σε άλλες.

/

/

Είναι ένα show piece κομμάτι από την τελευταία συλλογή της Μαίρης Κατράντζου. Η Άννα Καψάλη και η Stylefax Boutique της Θεσσαλονίκης εμπιστεύτηκαν την εικόνα της Κατερίνας, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια που είχε την τύχη να φορέσει ένα catwalk piece της διάσημης σχεδιάστριας.

/

/

Φυσικά, το styling της τραγουδίστριας επιμελήθηκαν για μία ακόμη φορά οι αγαπημένοι της Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης ενώ το μακιγιάζ της ανέλαβε η Βάσω Νακοπούλου. Fashion λεπτομέρεια τα εκκεντρικά νυχιά της Κατερίνας τα οποία επιμελήθηκε η Άννα Αλμπάνη!

/

Δες εδώ γιατί μεταφέρθηκε σήμερα σε ιδιωτικό κέντρο υγείας

Read More

And More