Ε. Παναγοπούλου: “Έρχονται τα πάνω κάτω στη Ζωή της Άλλης”!

Η Ευγενία Παναγοπούλου είναι ένα δροσερό κορίτσι που το κοινό την έχει λατρέψει μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική ”Η ζωή της άλλης”.

Ευγενική και χαλαρή μας μιλάει στο TLIFE για τον ρόλο της ως Ντορίτα: ”Υποδύομαι μια κοπέλα ηλικίας 17 – 20 ετών, η οποία ζει με τη μητέρα της, δεν έχει γνωρίσει τον πατέρα της και έχει μεγαλώσει με όλα τα καλά και τα κακά που αυτό συνεπάγεται και σαν μοναχοπαίδι αλλά και σαν μοναδική προσοχή από τη μητέρα της. Είναι ένα πολύ δοτικό άτομο η Ντορίτα, κάτι που το βλέπουμε και από τη σχέση της με τον Νικόλα αλλά και με τη φιλία της με την Ελπίδα”, δηλώνει.

Τι κοινό θεωρεί πως έχει με την Ντορίτα; ”Στο θέμα της φιλίας έτσι είμαι κι εγώ. Αν γνωρίσω τον άλλον και δω ότι πραγματικά είναι φίλος μου θα κάνω τα πάντα γι’αυτόν. Έχω σταματήσει να είμαι αυθόρμητη, γιατί η ζωή μου έχει διδάξει πως πρέπει να σκέφτεσαι κάποια πράγματα πριν τα διδάξεις. Όταν όμως βρίσκομαι σε οικείο περιβάλλον τον διατηρώ τον αυθορμητισμό μου”.

Η Ευγενία δηλώνει πως δεν περίμενε ότι η σειρά θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία: ”Σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα. Δεν περίμενα καν ότι ο ρόλος μου θα ήταν έτσι, θα έπαιρνε τέτοιο εύρος, δηλαδή όλα αυτά ούτε καν τα είχα φανταστεί και με χαροποιεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα”.

Της αρέσει που ο κόσμος την αναγνωρίζει και της μιλάει γιατί έτσι καταλαβαίνει πως αρέσει στον κόσμο ο τρόπος που παίζει. Χαίρεται πολύ που ο κόσμος αγαπά το σίριαλ και το βλέπει σαν ομαδική επιτυχία που οφείλεται κατά πολύ στον σκηνοθέτη, κύριο Αρβανίτη. Ωστόσο στην καθημερινότητά της, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Απλά δουλεύει περισσότερες ώρες.

Τι θα γίνει όμως του χρόνου; ”Θα υπάρξουν πάρα πολλές ανατροπές. Κι εμείς οι ίδιοι που συμμετέχουμε περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο. Θα έρθουν τα πάνω κάτω. Η Ντορίτα δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσει να είναι μαμούνι και θα συμβούν διάφορα πράγματα στη ζωή της που θα την ταράξουν. Και καλά και αρνητικά”, δηλώνει.

Μπορεί η Ευγενία να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά ”Η Ζωή της άλλης”, ωστόσο στο παρελθόν έχει κάνει κι άλλες επιτυχημένες δουλειές. ”Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2008 της Δήμητρας Κατούπη, αμέσως μετά αναζήτησα δουλειά και βρήκα. Ξεκίνησα με τον Ψεύτη παππού στην ΕΡΤ1 με τον κύριο Μιχαλακόπουλο και τον κύριο Μουσχίδη, μετά έκανα θέατρο την παράσταση Βασίλισσα Ληρ σε σκηνοθεσία του κύριου Καπελώνη μαζί με κάποιους άλλους απόφοιτους της σχολής μου”, λέει.

Και συνεχίζει: ”Αμέσως ήρθαν 7 επεισόδια στα Μυστικά της Εδέμ, κάποιες διαφημίσεις όπως για το καζίνο Λουτράκι κι αμέσως ήρθε η πρόταση για την Ζωή της άλλης. Όταν ξεκίνησα τα γυρίσματα μου έγινε και η πρόταση να παίξω στο Σήμα Κινδύνου, με τον Άγγελο Αντωνόπουλο στο Θέατρο Τέχνης”.

Διακοπές έκανε για μία εβδομάδα στην Αίγινα και τώρα θα μείνει στην Αθήνα. Ίσως ξαναφύγει τέλη Αυγούστου αλλά δεν είναι σίγουρο μιας και στις 26 του μήνος θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα.

Τι συμβαίνει όμως στην προσωπική της ζωή: ”Είμαι πολύ καλά. Αρκούμαι σε αυτό”, ολοκληρώνει.

Read More

And More