Πάρις: Μιλάει στο TLIFE για τη συνεργασία με Βανδή – Αντύπα και το ντεμπούτο του στο τραγούδι!

Ο εικοσιεπτάχρονος Πάρις ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως μοιραζόταν το πάθος του για το τραγούδι με το κοινό της Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε διάφορες γνωστές μουσικές σκηνές. Εκεί τον ανακάλυψε και ο επιχειρηματίας Βασίλης Κοντόπουλος δίνοντας του το εισιτήριο για την Αθήνα και τις εμφανίσεις του περασμένου χειμώνα στο Posidonio στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Αντύπα όπου απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις και έκανε το κοινό να αναρωτηθεί για το ποιος είναι ο ταλαντούχος νεαρός με το αρχαιοελληνικό όνομα!

Κάπως έτσι μας κίνησε κι εμάς την περιέργεια και θελήσαμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα… To νέο αστέρι της Platinum Records αποκαλύπτεται στο TLIFE λίγο μετά τα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι «Έχεις κάτι».

Πώς μπήκε στη ζωή σου το τραγούδι και πότε αποφάσισες πώς είναι αυτό που θέλεις να κάνεις;
Η σπίθα για το τραγούδι υπήρχε πάντα μέσα μου. Άλλωστε προέρχομαι από μια οικογένεια που αγαπά πολύ την μουσική. Στην προ-εφηβική μου ηλικία εξέφρασα την επιθυμία να μάθω πιάνο και έτσι οι γονείς μου με έστειλαν στο μουσικό ωδείο. Τα μαθήματα δεν διήρκησαν πολύ καιρό. Βέβαια έχοντας μάθει τα βασικά συνέχισα να εξασκούμαι μόνος μου και έτσι δειλά-δειλά άρχισα να συνοδεύω με τη φωνή μου κάποια τραγούδια. Ο πατέρας μου από πολύ νωρίς είχε δει κάτι στην φωνή μου και με παρακάλεσε να μην το παρατήσω και να ασχοληθώ με την μουσική και το τραγούδι. Όμως αρνήθηκα κατηγορηματικά έχοντας σύμμαχο την μητέρα μου η οποία δεν συμφωνούσε καθόλου με όλο αυτό. Το θέμα έμεινε εκεί μέχρι που ο πατέρας, στα 23 μου και έχοντας γυρίσει στην Κατερίνη από σπουδές και στρατιωτική θητεία, με προέτρεψε να πάρω μέρος σε ένα τοπικό διαγωνισμό τραγουδιού! Έτσι και έγινε, πήρα μέρος και το αποτέλεσμα ήταν να μοιραστώ την πρώτη θέση με έναν ήδη επαγγελματία τραγουδιστή. Έτσι επιβεβαιώθηκε ο πατέρας μου, ενώ η μητέρα μου άρχισε να βλέπει το τραγούδι με άλλο μάτι, το ίδιο και εγώ άλλωστε! Ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και άρχισα να μελετώ καλλιτέχνες και ελληνική δισκογραφία.

Τι είναι αυτό το “κάτι” που έχεις και πιστεύεις ότι θα σε κάνει να ξεχωρίσεις;
Δεν μπορώ να δω κάτι σε μένα. Θέλω όμως πολύ ο κόσμος να δει κάτι στα τραγούδια μου. Να τον εκφράζουν και να του χαρίζουν διάφορα συναισθήματα. Πιστεύω μόνο στην αγάπη μου για το τραγούδι.. Ελπίζω και εύχομαι, με την εταιρεία μου Platinum Records, να φτιάξουμε έναν πολύ καλό δίσκο που να ξεχωρίσει!

Σε αγχώνει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και στη δισκογραφία λόγω κρίσης ή νιώθεις ασφάλεια που έχεις πίσω σου μια δυνατή εταιρεία;
Με αγχώνει η όλη κατάσταση όμως όχι σε προσωπικό επίπεδο. Με ενοχλεί η όλη κατάσταση που περνάμε όλοι μας σαν Έλληνες. Βέβαια για να επιστρέψουμε στην ερώτηση, εγώ πράγματι τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα και η εταιρεία μου, Platinum Records, νιώθω ότι όντως έχει μπει πολύ δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας. H δύναμη της εταιρείας κατά την γνώμη μου είναι τα άτομα που την πλαισιώνουν, άτομα νέα με πολύ θέληση και πολλά όνειρα και στόχους! Και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί πέρα από την αρχή μιας όμορφης συνεργασίας είναι και η αρχή μιας υπέροχης φιλίας!

Έχεις δουλέψει ήδη με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, την Δέσποινα Βανδή και τον Αντύπα. Τι γεύση σου άφησε αυτή η συνεργασία;
Ήταν μια καταπληκτική σεζόν, είχα μια εξαιρετική συνεργασία με την Δέσποινα και τον Αντύπα και έμαθα πάρα πολλά κ από τους δυο! Ο Αντύπας είναι μεγάλος δάσκαλος, τεράστιος καλλιτέχνης, με πάρα πολύ χιούμορ, ευφυέστατος και τολμώ να πω ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ! Η Δέσποινα Βανδή είναι μέγιστη Ελληνίδα star με ασύλληπτο ταλέντο! Νομίζω ότι αυτή η σεζόν θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη μου! Εύχομαι κάθε συνεργασία που θα κάνω να είναι τόσο ευχάριστη όσο αυτή.

Νιώθεις ότι μαθαίνεις συνέχεια πράγματα όσο πιο πολύ κινείσαι σε αυτό το χώρο;
Όσο ζω μαθαίνω! Προσπαθώ κάθε μέρα να κάνω δημιουργικά πράγματα να αρπάζω ιδέες να μελετώ κινήσεις. Έχω μάθει να ακούω και να μην παίρνω βιαστικές αποφάσεις, να επεξεργάζομαι και να ζυγίζω το καθετί. Άλλωστε η γνώση είναι δύναμη!

Ποιού την καριέρα ζηλεύεις; Έχεις κάποιον ως πρότυπο;
Όσον αφορά στο αν έχω ζηλέψει κάποια καριέρα, σου ομολογώ ότι είναι πολλές…Βέβαια δε θέλω να εστιάσω τόσο σε πρόσωπα όσο σε εποχές. Το Posidonio φημίζεται για τους καλλιτέχνες που έχει αναδείξει. Είναι πάρα πολλοί, με πιο τρανά παραδείγματα τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Νίκο Βέρτη. Τους ζηλεύω γιατί πέρα από το ταλέντο τους και την πορεία τους αναδείχθηκαν σε εποχή ευημερίας και ανάπτυξης, σε εποχή που οι άνθρωποι δεν βίωναν τόσα προβλήματα. Ως πρότυπο, επειδή τον γνωρίζω και έχω σχηματίσει γνώμη, έχω τον Αντύπα.

Όλα είναι καινούρια για σένα σε αυτή τη φάση. Γύρισες πρόσφατα και το πρώτο σου videoclip. Πώς σου φάνηκε η όλη διαδικασία;
Με άγχωσε πολύ γιατί ήταν πρωτόγνωρο για μένα όλο αυτό, κάμερες , η διαδικασία του να μπαίνεις σε ένα ρόλο! Όμως τα γυρίσματα διεξήχθησαν κάτω από ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα με σκηνοθέτη τον Μανώλη Τζιράκη και την ομάδα του και πιστεύω πως αυτό βοήθησε στην όλη διαδικασία! Θέλω να ευχαριστήσω την συμπρωταγωνίστρια μου, Βερόνικα, που έπαιξε τόσο ωραία το ρόλο της και οπωσδήποτε τα δύο παιδιά του κλιπ που νομίζω έκλεψαν την παράσταση και φυσικά όλους όσους πήραν μέρος στα πολύωρα γυρίσματα καθώς και τον φίλο Πέτρο που κάλυψε φωτογραφικά το θέμα για το ΤL!fe. Ελπίζω το αποτέλεσμα του videoclip να σας αρέσει!

Το TLIFE σου παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip το οποίο σκηνοθέτησε ο Μανώλης Τζιράκης, ενώ στο styling υπεύθυνη ήταν η Λίλα Κουτσουμάρη.

Το concept αφηγείται την ιστορία ενός ερώτα παιδικού, ο Πάρις έχει ερωτευτεί μια κοπέλα που είχε κάτι, έχει κάτι και πάντα θα έχει κάτι, τους βλέπουμε από μικρά παιδιά, η κοπέλα να τον παιδεύει να του κάνει τη ζωή μαρτύριο, αυτός να την μισεί μα να την λατρεύει πάλι στο τέλος γιατί απλά δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι. Στην εξέλιξη του κλιπ τους βλέπουμε να έχουν φτάσει πια μεγάλα παιδιά και η ζωή να τους φέρνει και πάλι κοντά…

Το κορίτσι που παίζει μαζί με τον Πάρι, η Βερόνικα, είναι η βασίλισσα στα καλλιστεία Νοτίου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Μαρτίου.

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι, ένα μενταγιόν που φορά ο Πάρις στο λαιμό του κρεμασμένο σε μια κόκκινη κλωστή, είναι δώρο από την Δέσποινα Βανδή – του το έδωσε για γούρι στην αρχή των χειμερινών εμφανίσεων τους στο Posidonio μαζί με τον Αντύπα.

Το πρώτο single του ταλαντούχου Πάρι φέρει τις δυνατές σφραγίδες του Νίκου Γεωργόπουλου στη μουσική και του Στέφανου Βαρτάνη στους στίχους. Ένα τραγούδι που διακατέχεται από μια αισιόδοξη πνοή και μας ταξιδεύει σε ρυθμούς ρούμπα, ενώ παράλληλα πλαισιώνεται από ένα ιδιαίτερο συνονθύλευμα ελληνικών νησιώτικων και ισπανικών μουσικών ερεθισμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Πάρη μπες στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Read More

And More