Π. Ζούνη: Έπεσε στην πασαρέλα της AXDW! Αποκλειστικό video

Ακόμη και οι μεγαλύτερες stars φαίνεται πως έχουν τις άτυχες στιγμές τους. Ο λόγος για την ηθοποιό Πέμη Ζούνη που εμφανίστηκε χθες στο show των Celebrity Skin στην Athens Xclusive Designers Week και έπεσε καθώς περπατούσε στην πασαρέλα.
Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια μοναδική guest εμφάνιση σε ρόλο μοντέλο για τους γνωστούς σχεδιαστές. Χαλαρή και με πολύ κέφι ανέβηκε στην πασαρέλα και περπάτησε με χορευτικές κινήσεις, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Δεν τα υπολόγισε όμως καλά και ένα παραπάτημα ήταν ικανό για να την ρίξει κάτω. Ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαγδαληνός κατέγραψε τη θεαματική τούμπα.

Αν και για μια στιγμή πάγωσε το κοινό, η Πέμη με ένα μεγάλο χαμόγελο και πολύ χιούμορ σηκώθηκε όρθια, έκανε μια στροφή και συνέχισε να περπατά στην πασαρέλα σαν να μην συνέβη τίποτα. Όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και την αποθέωσε!

Δες το video με την τούμπα:

Κάτι τέτοιο, εξάλλου, θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. Μην ξεχνάμε, άλλωστε και την εξίσου εντυπωσιακή τούμπα της Sara Jessica Parker, στο ρόλο της Carrie στο “Sex and the City”…

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ταινία:

Read More

And More