O Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστής στις Βάκχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δ. Λιγνάδη!

Μόλις μάθαμε την είδηση στο γραφείο αναφωνήσαμε “wow”! Ο Δημήτρης Λιγνάδ/ης σκηνοθετεί τις “Βάκχες” του Ευριπίδη. Η έκπληξη είναι στο ότι το ρόλο του Διόνυσου θα έχει ο Σάκης Ρουβάς. Ναι, είναι αλήθεια και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή τη μία νέα προσέγγιση του έργου! Πρόκειται για μία πολυπολιτισμική και πολυσυλλεκτική παράσταση. Και εξηγούμαι…

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει εντάξει στο Χορό του έργου καλλιτέχνες πολλών και διαφορετικών φυλών ενώ η παράσταση θα βασίζεται στη ζωντανή μουσική και κυρίως σε αφρικανικά κρουστά. Την επιμέλειά της έχουν αναλάβει ο Μιχάλης Αφολαγιάν και η Ηρώ. Τη σκηνογραφία, τα σκηνικά και τα κοστούμια θα αναλάβει η Εύα Νάθενα ενώ η παραγωγή είναι της Αιμιλίας Υψηλάντη.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE η παράσταση θα κάνει περιοδεία σε όλα τα αρχαία θέατρα της Ελλάδας. Είναι ένα έργο με κοινωνική διάσταση το οποίο με την πολυτισμικότητά του ενώνει τους λαούς και έρχεται ταυτόχρονα με τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Σάκης στην νέα εκπομπή του ANT1 “Ήρωες”.

Σύντομα θα σου έχουμε κι άλλες πληροφορίες γιατί ξέρουμε πόσο ανυπομονείς να δεις τον Σάκη ως Διόνυσο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Λιγνάδη!

Read More

And More