Eurovision 2013: Με ελληνικό αέρα η συμμετοχή της Λευκορωσίας στον 1ο ημιτελικό! Backstage φωτογραφίες

Η Alyona Lanskaya θα εκπροσωπήσει την Λευκορωσία στην φετινή Eurovision και είναι πανέτοιμη για τον αποψινό 1ο ημιτελικό. Η όμορφη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή του Μάλμε φορώντας ένα κοντό φόρεμα με κρόσσια σε αποχρώσεις μπλε, ασημί και λευκό. Η δεύτερη πρόβα της, που πραγματοποιήθηκε χθες, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κι εμείς καταφέραμε και σου εξασφαλίσαμε backstage φωτογραφικό υλικό.

Η συμμετοχή της Λευκορωσίας στον 58ο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό άλλωστε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μας αφού το style direction έχει αναλάβει ο δικός μας Κωνσταντίνος Κουτσομίχος.

Ο Έλληνας δημιουργός επιμελείται το styling όχι μόνο της Alyona Lanskaya, που είναι η εκπρόσωπος της χώρας αλλά και τους χορευτές που θα την πλαισιώνουν και τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στα φωνητικά.

“Τα ρούχα τους εξυπακούεται πως θα είναι δημιουργίες Ελλήνων Σχεδιαστών, καθώς θεώρησα πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μέσω αυτής της συνεργασίας μου, να προβάλω την ελληνική μόδα μέσα από τον διαγωνισμό αυτό, που αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του πλανήτη”, είχε δηλώσει στο TLIFE ο Κωνσταντίνος.


To make up και τα μαλλιά της Alyona έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ


Ο Κωνσταντίνος σε στιγμές αγάπης με την τραγουδίστρια της Λευκορωσίας

Read More

And More