Ο Ν. Μακρόπουλος στα καλύτερά του! Το TLIFE “τρύπωσε” στο καμαρίνι του

Πανικός επικρατεί στην παραλιακή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος. Το διαπιστώσαμε και μόνοι μας θέλοντας να “τρυπώσουμε” στο καμαρίνι του τραγουδιστή. Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου τον απαθανάτισε λίγο πριν βγει στην πίστα του ανανεωμένου Romeo για να ξεσηκώσει τους θαμώνες με το πρόγραμμά του.

Εκτός από τις αγαπημένες παλιές του επιτυχίες όπως τα «Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», «Μ’έκαψες », «Ύποπτο», «Δώδεκα και ένα», «Κρίση», ο τραγουδιστής δέχεται το πιο θερμό χειροκρότημα αλλά και βροχή από λουλούδια όταν ερμηνεύει το νέο του κομμάτι “Θα περνάω καλά”.

Ένα τραγούδι, σε μουσική Χριστόδουλος Σιγανός – Κωνσταντίνος Παντζής και στίχους Χριστόδουλος Σιγανός – Valentino, που το τελευταίο διάστημα ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα ενώ πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα για το video clip. Φυσικά, το TLIFE ήταν εκεί!

Θα ακολουθήσουν κι άλλα τραγούδια αφού ο Νίκος Μακρόπουλος βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την νέα δισκογραφική του δουλειά. Εκτός όμως από την επαγγελματική του επιτυχία ο λαϊκός τραγουδιστής “περνάει καλά” και στα προσωπικά του.

Μπορεί ο ίδιος να θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Η σχέση του με την Γιούλη Τάσσου είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε βραδινές εξόδους!

Στο σχήμα συμμετέχει και ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Γαλανός, η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Αλέξανδρος Νώτας και η Πωλίνα Χριστοδούλου! Ο Κωνσταντίνος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου λίγο πριν βγει στη σκηνή για το δικό του πρόγραμμα

Δες και το ολοκαίνουριο video clip του τραγουδιστή!

Read More

And More